Administration, IT & service – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Administrative & forskningsunderstøttende stillinger > Administration, IT & s...

Genopslag It-løsningsarkitekt med interesse for BI

Har du en bred værktøjskasse, som i dag kun benyttes delvist?  
Er du på vej mod at blive mere og mere specialiseret, men savner du samtidig bredden og fleksibiliteten? Så er jobbet her måske, det helt rigtige for dig.  
 
På vegne af vores kunde Københavns Universitet søger vi en erfaren og analytisk stærk løsningsarkitekt, til at blive en del af Koncern-it under området Administration, som supporterer HR, Økonomi og Facility samt varetager udviklingen af universitetets fælles BI platform. 
Dit kommende team består af 11 dygtige kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen om bord.  
 
Tværgående får du et tæt samarbejde til og ugentlig sparring med yderligere 8 arkitekter fra andre dele af Koncern-it. Du bliver koblet på en lang række spændende projekter, nogle vil du sågar bidrage med elementer af kravspecifikation til. Det er vigtigt for Københavns Universitet, at du får brugt og udviklet dine kompetencer. Du vil derfor opleve forholdsvis flydende arkitektgrænser, således at du kan favne bredt og ikke kører isoleret i det samme spor.  
I øjeblikket er Københavns Universitet inde i en stor forandringsproces, som du naturligt bliver en del af.  
 
Din berøringsflade bliver alsidig og bred, som spænder sig over arkitekter, forretningen, brugere, projektledere og udviklere. Naturligt samarbejder du med teknologiarkitekter for at sikre at designs er afstemt med strategien i forhold til både infrastruktur og teknologivalg.  
 
Dine vigtigste opgaver bliver:  
 
- forstå systemsammenhængene inden for området 
- Sikre udarbejdelsen af løsningsdesign, datamodeller, prototyper mv.  
- Bidrage til udarbejdelse af kravspecifikationer 
- Kvalitetssikre implementerede løsningsdesign 
- Deltage i arkitekturteam, herunder blandt andet review af løsningsdesigns og anvendelse af tværgående standardkomponenter  
- Analysere brugerønsker og behov og holde disse op i mod løsningerne  
- Sikre opdateret viden om teknologiske trends til gavn for forbedring af eksisterende praksis  
- Bidrage til forbedringen af udviklingspraksis og metoder samt understøttelse gennem værktøjer  
 
Du får på alle punkter en alsidig dag med en lang række forskelligartede opgaver. Motiveres du af hele BI-området, ligger der, ligeledes her, en lang række opgaver klar til dig.  
 
Vores ønsker til dig:  
 
Du har en relevant uddannelse og flere års dokumenteret erfaring som løsningsarkitekt. Du er meget gerne TOGAF-certificeret, men dette er ikke et krav. Du finder det naturligt at tale med forretningen og have et tæt samarbejde på tværs. Du er vant til at tale sammen med udviklere, måske har du baggrundsmæssigt selv kodet tidligere, inden du stiftede bekendtskab med arkitekturens verden.  
 
Derudover har du: 
 
- Gerne erfaring med Oracle Service Bus 
- Gerne erfaring med EA metoder, rammeværk og værktøjer, eks. OIO, TOGAF, Mega mv.  
- En analytisk tilgang til dine opgaver  
- Udadvendt personlighed som taler naturligt med såvel brugere, udviklere og resten af forretningen  
- Fuld af humør og gå på mod, selvom kunderne til tider kan være krævende  
- Gennemslagskraft, engagement og vedholdenhed er egenskaber der passer godt til dig  
 
Skal du med ombord?  
 
Der er en høj anciennitet hos Københavns Universitet. Dette skyldes, at medarbejderne udfordres og kompetenceudvikles, samtidig med at man fokuser på medarbejdernes trivsel. Kulturen er drevet af et uformelt arbejdsmiljø med plads til socialt samvær og humor i løbet af dagen. Det er en familievenlig arbejdsplads, med fokus på god balance mellem arbejds- & privatliv. Er du ekstra social anlagt, så er der altid en kold øl og kollegaer at nyde den med om fredagen.  
 
http://it.ku.dk/it-jobs/ kan du se meget mere omkring Københavns Universitet som din kommende arbejdsplads.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller Prosa. Mulighed for forhandling af tillæg. Der tilbydes en attraktiv pensionsordning. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge inkl. Frokost.  
 
Ansøgningsfrist:  
 
Der er ansøgningsfrist mandag den 2. oktober 2017 kl. 12.00.
 
Søg stillingen her ved at uploade dit CV samt ansøgning.  
 
Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsspecialist Betina Knøfler på mail: betina.knoefler@hartmanns.dk eller på telefon 41211358. 
 
Hartmanns varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.  
 
Om Københavns Universitet :
Københavns Universitet er fordelt på fem forskellige lokationer. It-mæssigt er Koncern-it i Nørregade med sine ca. 150 ansatte den største it-afdeling. Derudover er der ansat i alt ca. 100 it-medarbejdere i fakulternes it-afdelinger. Til sammen er de med til at forbinde Københavns Universitets 45.000 studerende og 10.000 ansatte digitalt. 
 

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 02-10-2017
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Koncern-it

Søg i stillinger