Laboratorie, klinisk og forskningsunderstøttende stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Administrative & forskningsunderstøttende stillinger > Laboratorie, klinisk o...

Laborant/laboratorietekniker

Ved Institut for Plante- og Miljøvidenskab, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet på Frederiksberg er en stilling som laborant ved Sektion for Plante- og Jordvidenskab ledig fra den 1. november 2017 eller snarest derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timers ugentlig arbejdstid 
 
Om instituttet: 
Institut for Plante- og Miljøvidenskab blev dannet 2012 og har nu ca. 500 medarbejdere.  Sektion for Plante- og Jordvidenskab består af ca. 70 medarbejdere, hvoraf 5 er laboranter, der indgår i tæt og dynamisk samspil med de øvrige medarbejdere og studerende i et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø.  
 
Arbejdsopgaver: 
Stillingen omfatter instrumenteret analyse af uorganiske og organiske stoffer i jord, planter og gødningsprodukter fra forsøg i laboratorie-, væksthus- og mark-skala. Du vil også blive inddraget i opsætning og prøvetagning af disse forsøg, i samarbejde med phd-studerende og postdocs, samt i mindre omfang skulle bistå med hjælp til laboratorieøvelser for studerende. Det metodemæssige grundlag for analysearbejdet er massespektrometri (IR-MS, HPLC), flow injektion analyse (FIA), kromatografi (GC, IC, HPLC) og spektroskopi (UV-VIS, fluorescens, NIR, FTIR). Arbejdet vil også kunne omfatte molekylærbiologiske opgaver og undersøgelser, hvori der indgår stabile eller radioaktive isotoper.  
 
Kvalifikationer: 
Du er laborant eller laboratorietekniker, gerne med nogle års erfaring med relevant analysearbejde. Du skal have interesse for instrumenteret analyse og videreudvikling og kalibrering af analysemetoder, udpræget flair for talbehandling, lyst til at indgå i praktisk forsøgsudførelse og kunne kommunikere på engelsk. Som person er du kollegial, initiativrig, entusiastisk, har et godt humør og du skal kunne trives med at arbejde et sted, hvor der er fuld fart på. Vi lægger vægt på at du har erfaring med en eller flere af ovennævnte metoder/teknikker.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår:  
Ansættelse som laborant i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) med indplacering i løngruppe 4. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.  
 
Spørgsmål: 
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til forskergruppeleder, professor Lars Stoumann Jensen (lsj@plen.ku.dk), sektionsleder, professor Jan K. Schjørring (jks@plen.ku.dk) eller laboratorietekniker Anja Hecht Ivø (ahe@plen.ku.dk). 
 
Ansøgning: 
Hvis ovenstående lyder spændende så send en motiveret ansøgning, vedlagt cv og eksamensbeviser samt evt. anbefalinger mv., elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk, så den er universitetet i hænde senest den 28. september 2017.   
 
Instituttet forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 41. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.   
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Lars Stoumann Jensen
E-mail: lsj@plen.ku.dk

Kontakt

Jan Kofod Schjørring
E-mail: jks@plen.ku.dk

Kontakt

Anja Hecht Ivø
E-mail: ahe@plen.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 28-09-2017
Ansættelsesdato: 01-11-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Sektion for Plante- og jordvidenskab

Søg i stillinger