Laboratorie, klinisk og forskningsunderstøttende stillinger – Københavns Universitet

Institut for Cellulær og Molekylær Medicin søger timelønnet betjentafløser til opgaver i forbindelse med avl af zebrafisk.

Institut for Cellulær og Molekylær Medicin søger timelønnet betjentafløser til opgaver i forbindelse med avl af zebrafisk.   
 
Institut for Cellulær og Molekylær Medicin udfører genetisk, celle- og molekylærbiologisk forskning med henblik på at tilvejebringe ny biomedicinsk viden, som kan udgøre fundamentet for ny målrettet og molekylært funderet sygdomsdiagnostik og -behandling. Vi benytter zebrafisk som dyremodel i vores forskning.  
 
Arbejdsopgaver   
Klargøring af zebrafisk til avl, opsamling af befrugtede æg, mærkning og dokumentation. Disse opgaver vil på ugebasis være mellem 5-7 timer. 
 
 Kvalifikationer   
  • Du kan arbejde metodisk og struktureret 
  • Du kan tale og forstå engelsk 
  • Du er praktisk anlagt, hjælpsom og ikke bange for at tage fat    
  • Det vil være en fordel, hvis ansøgeren er studerende inden for biovidenskab og har gennemført dyreforsøgskursus.  
Løn- og ansættelsesforhold   
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden 3F (www.3fkbh.dk)  
 
Ansøgning   
Ansøgning inkl. CV via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest tirsdag d. 20. marts 2018. Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugen efter ansøgningsfristen.   
 
Spørgsmål   
Eventuelle spørgsmål til stillingerne rettes til Professor Lars Allan Larsen eller Post doc Canan Doganli-Kibsgaard, telefon 35327827  eller  35333899  mail larsal@sund.ku.dk  eller doganli@sund.ku.dk
 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.   
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 20-03-2018
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Cellulær og Molekylær Medicin

Søg i stillinger