Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Laborantpraktikant

Institut for Plante- og Miljøvidenskab, Sektion for Miljøkemi og Fysik søger en laborantpraktikant. Stillingen er til besættelse fra 1. februar 2018.
 
Arbejdsmiljø  
I Sektion for Miljøkemi og Fysik arbejder vi med miljøkemiske analyser med hovedfokus på jord- og vandmiljøet. Vi er et internationalt forskningsmiljø med udenlandske gæsteforskere og mange studerende. Det er en arbejdsplads med en varieret hverdag, hvor opgaverne vil være af forskellig karakter og kræve en stor grad af selvstændighed.  
 
Arbejdsopgaver  
Laborantpraktikanten vil arbejde med jordbunds- og miljøkemiske analyser af jordprøver, mineraler, jordvæsker og vandprøver. Bestemmelse af jords kemiske sammensætning og forureningsstoffer (f.eks. pesticider, naturlige toksiner, detergenter, næringsstoffer eller tungmetaller) i jord og vand. Forureningsstoffers nedbrydning og binding i jord undersøges i modelsystemer. En del af analyserne vil blive udført ved anvendelse af standardmetoder. Derudover vil arbejdet omfatte udvikling og optimering af nye analysemetoder. Der vil være oplæring i en del af følgende instrumenter og metoder: HPLC, GC-ECD/FID, FIA, AAS, GFAAS, IC, TOC mm.  
 
Kvalifikationer  
I forbindelse med besættelse af praktikpladsen lægger vi vægt på  
• faglig interesse  
• gå-på-mod  
• gode samarbejdsevner  
• gode engelskkundskaber  
 
Du skal have bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Indplacering og aflønning sker som laborantpraktikant, hvis du er fyldt 25 år ved ansættelsesstart aflønnes du som voksenpraktikant.  
 
Ansøgning  
Hvis ovenstående lyder spændende så send en motiveret ansøgning, vedlagt cv og eksamensbeviser samt evt. anbefalinger mv., elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk, så den er universitetet i hænde senest den 10. september 2017.  
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38 og 39.  
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Laborant Birgitte Boje Rasmussen, tlf: 35332415, email: boje@plen.ku.dk  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Birgitte Boje Rasmussen
E-mail: boje@plen.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 10-09-2017
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Sektion for Miljøkemi

Søg i stillinger