Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Seniordyrlæge - veterinær kirurgi

Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, søger en seniordyrlæge i Veterinær Kirurgi fra den 1. september 2017 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset og udløber den 31. august 2020.  
 
Stillingsindhold  
Seniordyrlægens arbejdsopgaver vil med udgangspunkt i Universitetshospitalet for Familiedyrs patientmateriale i almen kirurgi, og evt. i specialkirurgi på sigt, primært omfatte klinik, demonstrationer og deltagelse i undervisning. Desuden udarbejdelse af relevant kursus-/ undervisningsmateriale og procedurer inden for klinisk metode i almen kirurgi. En mindre del af arbejdstiden kan anvendes til faglig udvikling samt varetagelse af andre opgaver.  
 
Der ønskes en medarbejder med kompetence inden for følgende områder: 
  • Klinisk erfaring fra specialiseret smådyrspraksis/dyrehospital, herunder erfaring med henviste patienter  
  • Erfaring indenfor almen kirurgi og interesse i specialkirurgi  
  • Skal kunne kommunikere med klienter på dansk/skandinavisk
  • Lyst til at undervise, gode pædagogiske evner og gerne med dokumenteret undervisningserfaring og erfaring med udarbejdelse af undervisningsmateriale.  
Kvalifikationskrav  
Ved besættelse af stillingen lægges der afgørende vægt på, at ansøgerne besidder nedenstående faglige og personlige kvalifikationer:  
  • Veterinær kandidateksamen og dansk dyrlægeautorisation
  • Minimum 3 års klinisk erfaring fra specialiseret smådyrspraksis/dyrehospital inkl. erfaring med henviste patienter
  • Dokumenteret erfaring med almene og mere komplekse patienter  
  • Erfaring fra en lignende stilling, hvor kombinationen af kirurgisk faglighed og undervisning af studerende er i fokus  
  • Personen skal besidde et godt overblik, selvstændigt kunne planlægge egne arbejdsopgaver i samspil med kollegaer samt have erfaring inden for planlægning af arbejdsfunktioner i klinisk praksis
  • Det er endvidere et ønske, at ansøger har gode kommunikationsevner, er initiativrig, og har gode samarbejdsevner og kan arbejde i teams  
Ansættelsesvilkår  
Stillingen besættes i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Den Danske Dyrlægeforening. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge, tidsbegrænset og udløber den 31. august 2020.  
 
Spørgsmål  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Sektionsleder Mette Berendt på tlf.nr. (+45) 3533 2922 eller mbe@sund.ku.dk eller Lektor James E. Miles på jami@sund.ku.dk.  
 
Ansøgning  
Ansøgning skal sendes via hjemmesiden http://www.ku.dk/stillinger/tap (tryk på linket "Send ansøgning" nederst i opslaget), senest den 24. august 2017. Der vil blive ført ansættelsessamtaler med udvalgte ansøgere straks efter ansættelsesfristens udløb.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Hjemmeside: http://www.ikv.ku.dk  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Mette Berendt
E-mail: mbe@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 24-08-2017
Ansættelsesdato: 01-09-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin

Søg i stillinger