Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Rundviser til Københavns nye forskertårn

Kan du fortælle fængende historier om forskning i sundhedsvidenskab, højtspecialiserede laboratorier og de arkitektoniske overvejelser bag Mærsk Tårnets karakteristiske kobberfacade? Så er du måske en af de rundvisere, vi søger til vores besøgstjeneste i det nye forskertårn på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), Københavns Universitet.

Det nye forskertårn, Mærsk Tårnet, ligger midt på Nørrebro og markerer et nyt kapitel for sundhedsvidenskabelig forskning i Danmark. Forskere og studerende har fået ultra moderne faciliteter til forskning og undervisning, og store dele af bygningen er også åben for offentligheden. Den omkringliggende park tilbyder grønne områder og er åben for alle, som har lyst til en pause fra byens puls.

Interessen for den nye bygning har været stor. Og vi er nu klar til at åbne dørene og invitere danske og udenlandske gæster indenfor til en oplevelse af bygningen, de nye faciliteter i international topklasse og introduktion til universitetets sundhedsvidenskabelige forskning.  

Udsigten fra Mærsk Tårnets øverste etage understreger forskningens udsyn og danner optimale rammer for formidling af forskning og uddannelser i sundhedsvidenskab. Fra 1. september bliver det muligt at booke rundvisninger og andre arrangementer på fakultetets website; sund.ku.dk.

Jobbet
Du vil fungere som rundviser for grupper på ca. 25 personer med forskelligt fokus. Rundvisningerne kan indeholde fortællinger om sundhedsvidenskab, arkitektur, bæredygtighed, kunst, parkdesignet mm.  Du vil også hjælpe til ved særlige formidlingsarrangementer, såsom Kulturnatten og fyraftensarrangementer.

Vi ønsker, at vores gæster får en stor kvalitetsoplevelse, som de husker og anbefaler andre. Vi lægger vægt på formidling af høj kvalitet og et højt serviceniveau. Derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og har mod på at formidle komplekse historier fængende over for mange forskellige målgrupper fra hele verden.

Primære opgaver:

  •  gennemføre rundvisninger for forskellige gæster på SUND
  •  praktiske opgaver i forbindelse med andre typer formidlingsarrangementer

Du vil også få mulighed for at præge udviklingen af nye arrangementer.

Hvem er du?

Vi ønsker, at du:

  •  har et godt kendskab til SUND, sundhedsvidenskab, arkitektur og kunst
  •  er en god formidler og har et levende sprog
  •  taler formfuldendt dansk, engelsk – eller tysk, fransk, kinesisk, da vi ønsker at sammensætte et hold med stor sproglig bredde.
  •  er fleksibel og serviceminded.
  •  har et præsentabelt ydre, en naturlig autoritet og et smittende humør.
  •  Er ansvarsbevidst og en holdspiller

Vi tilbyder
Du bliver del af en rundvisergruppe, der koordineres af Mærsk Tårnets Visitor Manager og hører til i SUND kommunikation. I SUND kommunikation får du dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med forskningsformidling, presse, stakeholderkommunikation, intern kommunikation, studenterkommunikation og online kommunikation.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Vagtfunktionærer i staten mv. Arbejdstiden på ca. 5 timer pr. uge med stor sandsynlighed for ekstra timer, hvis ønsket. Arbejdet er timelønnet. Du skal være indstillet på, at arbejdstiden kan placeres på alle ugens 7 dage, ligesom der kan forekomme arbejde om aftenen i forbindelse med events og arrangementer i Mærsk Tårnet.

Stillingen ønskes besat den 1. september 2017 eller snarest derefter.

Ansøgning
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.  

Ansøgning skal sendes via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), senest torsdag den 24. august 2017.

 

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i starten af uge 35.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Visitor Manager Amalie Vorting Kristensen på telefon 93565804 eller mail: amalie.kristensen@sund.ku.dk.

Læs mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Mærsk Tårnet på sund.ku.dk og maersktaarnet.ku.dk

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Amalie Vorting Kristensen

Info

Ansøgningsfrist: 24-08-2017
Ansættelsesdato: 01-09-2017
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Kommunikation

Søg i stillinger