Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Afdeling for Strategi og Forskningsstøtte søger en fuldmægtig til forskningsstøtte med særlig fokus på ph.d.-området

Afdeling for Strategi og Forskningsstøtte består af 12 medarbejdere der varetager opgaver inden for fakultetets strategiske satsningsområder, herunder forskningsstøtte og ekstern finansiering, samarbejde og videnudveksling med omverden, samt innovation og entrepenørskab på tværs af forskning og uddannelse.  
 
Vi søger en ny medarbejder, der fortrinsvis skal arbejde med disse opgaver i forhold til Ph.d.-området, med særlig fokus på ekstern finansiering af ph.d.-stipendier.  
 
Dine opgaver vil blandt andet være:  
  • Kontakt til og vejledning af alle relevante målgrupper og aktører vedrørende ekstern finansiering af ph.d.-stipendier, herunder forskere, samarbejdspartnere og kommende ph.d.-studerende  
  • Planlægning og afholdelse af informationsmøder og workshops for kommende ph.d.-studerende.  
  • Administrativ støtte til udarbejdelse af ansøgninger om især ph.d.-stipendier, herunder udarbejdelse af budgetter, samarbejdsaftaler med eksterne parter m.m.  
  • Ledelsesbetjening af Ph.d.-skolelederen vedrørende nationalt og internationalt samarbejde, herunder udarbejdelse af MoU’s og aftaler om dobbeltgrader og joint degrees samt notater, statistik og beslutningsoplæg vedrørende rekruttering og ekstern finansiering.  
  • Backup på Ph.d.-skolens kursusaktivitet  
 
Herudover forventes du at indgå i afdelingens forskningsstøtteteam i forbindelse med større ansøgningsrunder og at bidrage til løsning af udviklingsopgaver når de har berøring med Ph.d.-området.  
 
Kvalifikationer – vi forestiller os at du:  
  • Har en relevant videregående uddannelse  
  • Har et indgående kendskab til ph.d.-området og erfaring med ekstern finansiering, gerne på tværs af sektorer  
  • Er en teamplayer med gode samarbejdsevner på tværs af kontorer og afdelinger og sans for at opdyrke og vedligeholde netværk  
  • Er fuldt fortrolig med anvendelse af almindelige it-værktøjer og har interesse i at lære nye at kende.  
 
Det forventes desuden at du er stabil og arbejder proaktivt, struktureret og engageret, er god til at sætte i gang og følge op, og er god til at kommunikere klart både på skrift og i tale, også på engelsk.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er normeret til fuld tid. Ansættelse og aflønning sker efter aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Der er desuden mulighed for forhandling af et personligt tillæg i henhold til reglerne for ny løn.  
 
Yderligere oplysninger  
Der kan indhentes oplysninger om stillingen hos Birgitte Grundtvig, tlf 26233510, email: grundtvig@hum.ku.dk  
 
Ansøgning  
Send elektronisk ansøgning, vedlagt CV samt dokumentation for uddannelse, ved at klikke på "Søg Stillingen" knappen nederst i opslaget på Jobportalen. Ansøgningen skal være universitetet i hænde senest den 25. august 2017. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 35.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 25-08-2017
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Fakultetsservice

Søg i stillinger