Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Motiveret laborant til udvikling af nye metoder for enkelt celle RNA-sekventering

Motiveret laborant til udvikling af nye metoder for enkelt celle RNA-sekventering  
Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research, Københavns Universitet  
 
Baggrund  
På Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet er der på baggrund af en bevilling fra Novo Nordisk Fonden blevet etableret The Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research (Metabolismecentret), som åbnede i foråret 2010. Den ledige stilling som laborant er i et nystartet enkelt celle laboratorie (herefter Single cell lab) på Metabolismecentret og ledes af Tune H. Pers hvor der blandt andet fokuseres på state-of-the-art enkelt celle RNA-sekventeringsteknologier.  
 
Jobbet  
Som laborant i Single cell lab på 8. etage i det nyåbnede Mærsk tårn vil du indgå i en dynamisk forskergruppe hvor der er fokus genregulering på enkelt celle niveau. Som laborant vil du være ansvarlig for udvikling og optimering af nye protokoller inden for enkelt celle præparation i tæt samarbejde med holdets videnskabelige personale så vel som studerende. Da Single cell lab netop er nyopstartet og derfor en lille gruppe er det vigtigt at du kan arbejde selvstændigt men samtidigt vil du få mulighed for at påvirke udvikling af laboratoriet og på sigt blive mere involveret i den administrative side. Single cell lab er en integreret del af Metabolismecentret og ”trappefællesskabet” fra 6. til 8. Sal i det nye Mærsk tårn på Panum hvor der vil være interne samarbejder så vel som sociale arrangementer på tværs af grupperne.  
 
Primære arbejdsopgaver  
  • Udvikling og optimering af nye protokoller for enkelt celle præparation
  • Selvstændig præparation af enkelt celler for RNA-sekventering
  • Administrative opgaver som indkøb af udstyr og reagenser
Kvalifikationer  
  • Flair og engagement for laboratoriearbejde, med henblik på udvikling af nye metoder så vel som udførelse og planlægning af ”standard” laboratorieopgaver til fastsatte deadlines
  • Erfaring med vævspræparation, RNA oprensning, kvantitativ PCR og flow cytometry/fluorescence activated cell sorting (FACS) er en fordel
  • Motiveret og lyst til at lære
  • Gode engelsk kvalifikationer er et ”must” da forskningsgruppen er internationalt sammensat  
Løn og ansættelsesforhold  
Stillingen ønskes besat 15. oktober 2017 eller snarest herefter og aflønnes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK-STAT (Dansk Laborantforening) i løngruppe 4 med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer per uge.  
Ansættelsen er for en periode på 12 måneder med udsigt til forlængelse.  
 
Forudsætningerne for at varetage de enkelte jobfunktioner er den primære baggrund for udvælgelse af ansøgerne, og vi opfordrer derfor alle – uanset personlig baggrund – til at søge stillingen. Dit ansættelsessted vil være Københavns Universitet, Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research/Metabolismecentret, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.  
 
For yderligere information om stillingen  
Hvis du har spørgsmål til den opslåede stilling er du velkommen til at kontakte Lektor Tune H Pers, e-mail: tune.pers@sund.ku.dk eller HR Specialkonsulent Ditte Maria Bohn, e-mail dmbohn@sund.ku.dk for administrative spørgsmål.  
Du kan læse mere om Metabolismecentret her: http://metabol.ku.dk/.  
 
Send ansøgning, CV, samt dokumentation for uddannelse via rekrutteringssystemet ved at trykke på ”søg online” herunder. Ansøgningen skal være os i hænde senest den 28. september 2017 kl. 23:59.  
 
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 28-09-2017
Ansættelsesdato: 15-10-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic

Søg i stillinger