Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Regnskabs- og økonomimedarbejder til Retsmedicinsk Institut – Københavns Universitet

Retsmedicinsk Institut er en del af det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Retsmedicinsk Institut skaber ny viden og erkendelse inden for retsmedicinen. Vi forsker, underviser og udfører retsmedicinske undersøgelser for samfundet. Vi er knap 200 professionelle medarbejdere, der understøtter retsvæsenet og andre myndigheder, med opgaver indenfor retsgenetik, retskemi og retspatologi, med en fælles tværgående administrationsafdeling. Vi opfatter os selv som en væsentlig garant for retssikkerheden i Danmark. 
 
Stillingen 
Da én af vores medarbejdere har valgt at gå på pension, har vi brug for en ny medarbejder i Administrationen. Stillingens overordnede opgaver knytter sig til fakturering af vores ydelser, opfølgning på indkøbsrekvisitioner og matchning af disse i vores fakturaworkflow, vedligeholdelse og udvikling af vores arbejdsinstrukser og procedurer på økonomiområdet samt ikke mindst som 2’er på håndteringen af vores adgangskontrolsystem. 
 
Administrationsafdelingen koordinerer instituttets fælles opgaver med økonomi og regnskab, personaleforvaltning, sekretariat, drift af instituttets fælles IT-net og forskellige interne servicefunktioner.  
En stor del af de administrative opgaver udføres i samarbejde med de øvrige administrative enheder på Københavns Universitet, og som udgangspunkt har vi ikke direkte adgang til Universitetets Økonomisystem. 
 
Administrationen på Retsmedicinsk Institut er ISO 9001-certificeret. 
 
Tiltrædelse 1. november 2017 eller snarest efter aftale. 
 
Faglig profil 
 • Du skal kunne din kredit og debet.
 • Have interesse og flair for administrative systemer generelt, gerne med kendskab til Indfak, RejsUd og Workzone.
 • Være god til at stille spørgsmål og lyst til at deltage i den løbende udvikling og forbedring af rutiner og forretningsgange. 
 • Du skal kunne formulere dig skriftlig, så du kan dokumentere vores opgaver, opgaveløsninger og brugervejledninger.
Personlige kompetencer 
 • Du er positiv og empatisk, har let ved at opbygge relationer og har god situationsfornemmelse. 
 • Du er nysgerrig og parat til at forstå ’forretningen’ og de mangeartede opgaver, som Retsmedicinsk Institut løser. 
 • Du har blik for detaljen og er løsningsorienteret. 
 • Du er serviceminded, fleksibel og har en veludviklet humoristisk sans. 
Vi tilbyder 
 • Gode kolleger i en unik organisation, der er sit ansvar meget bevidst. 
 • Mulighed for at påvirke stillingens opgaveindhold. 
 • En fuldtidsstilling (37 timer). 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat) med indplacering i løngruppe 3, sats 2. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. 
 
Yderligere oplysninger 
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte institutadministrator Marlene Selvig-Hansen, tlf./sms. 93565284 eller mail til: marlene.selvig-hansen@sund.ku.dk.
 
Ansøgning 
Send ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og dokumentation for tidligere ansættelser elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Vi skal have din ansøgning senest 30. september 2017. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 41. 
 
I forbindelse med ansættelse afleverer alle medarbejdere ved instituttet en privat straffeattest. Du skal medbringe en ny udstedt straffeattest, hvis du bliver indbudt til ansættelsessamtale. Den kan rekvireres digitalt på www.borger.dk 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Marlene Selvig-Hansen

Info

Ansøgningsfrist: 30-09-2017
Ansættelsesdato: 01-11-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Retsmedicinsk Institut

Søg i stillinger