Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Fakultetsdirektør til Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet

 
Motiveres du af at lede forandringer i et ambitiøst fagprofessionelt miljø med stærke rødder - i nye arkitektoniske rammer? Kan du fastholde administrativt fokus og solid drift i en organisation, hvor uddannelse og forskning er kernen?  
 
Det Juridiske Fakultet søger en direktør med motivation og gennemslagskraft til en vigtig samlende og dialogskabende rolle, når nye strategier skal udvikles, og kerneområderne konsolideres optimalt i forhold til organisationens - og de studerendes - behov.  
 
Øverst på fakultetets dagsorden står bl.a. den fortsatte udvikling af forskningsmiljøet, forbedring af studiemiljøet samt implementering af strategiske projekter gennem porteføljeledelse. Konkret arbejder fakultetet med digitalisering bl.a. med henblik på at styrke en effektiv, stabil og systematisk studieadministration, der understøtter de studerendes studieliv.  
 
Fakultetsdirektøren har et vigtigt ansvar for at bidrage aktivt til ovenstående fortsatte udvikling i et samspil med den øvrige direktion samt i tæt og inddragende dialog med medarbejdere og studerende.  
 
Direktørens ansvar og opgaver omfatter bl.a.:  
 
 • Ledelse af fakultetets tre teamorganiserede administrative serviceenheder: Forskningsservice, Uddannelsesservice og Ledelsessekretariatet med i alt ca. 70 medarbejdere
 • Ansvaret for at skabe en omkostningsbevidst arbejdsplads, der opleves som attraktiv, effektiv og åben  
 • Konstruktivt og fremadskuende bidrag til det administrative samspil og samarbejde i organisationen KU  
 • Ansvaret for budgetlægning, -opfølgning og -udvikling af fakultetets økonomiske potentiale, herunder økonomiske analyser af kerneopgaverne samt økonomistyring.
Det er essentielt, at du motiveres af at være en del af et ledelsesteam på en spændende arbejdsplads i udvikling og af at arbejde i krydsfeltet mellem studerende, videnskabeligt personale og administrative medarbejdere. Det kræver solide intellektuelle og kommunikative evner og en stærk personlighed, der formår at få ting til at ske omkring sig og motiverer til resultater og succes.  
 
Dine faglige og personlige kompetencer omfatter desuden:  
 • Markante resultater fra ledelsesposter i komplekse organisationer, herunder ledelse med og gennem andre ledere  
 • Erfaring med udvikling af en omkostningseffektiv, professionel og serviceorienteret administration, hvor sammenhængskraft og koordinering er forudsætning for en høj brugertilfredshed  
 • Solide strategisk-økonomisk planlægningsevner  
 • Erfaring med digitalisering og porteføljestyring er en fordel  
 • Dansk og engelsk på forhandlingsniveau  
 • Evne til at arbejde på tværs af organisationens niveauer i respekt for helheden  
 • Gode samarbejdsevner og fokus på organisationens inddragelse  
 • Stærke kommunikative kompetencer, herunder evne til at formidle administrative processer og beslutninger klart og værdibaseret.
Du kan læse mere om stillingen i den udvidede job- og kravprofil.  
 
Yderligere oplysninger om stillingen og rekrutteringsprocessen kan fås ved chefkonsulent Susanne Bentkjær på 2125 2314 eller konsulent Louise Aagaard på 2089 7457.  
 
Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og cv på www.mercuriurval.dk (referencenummer DK-03833). Der er ansøgningsfrist den 25. oktober 2017, kl. 12.00.  
 
 

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 25-10-2017
Ansættelsesdato: 01-01-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Det Juridiske Fakultet

Søg i stillinger