Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Autoriseret veterinærsygeplejerske til vores medicinske afdeling

Kunne du tænke dig at blive en del af landets største dyrehospital med en høj faglighed og et godt arbejdsmiljø? Kunne du tænke dig at arbejde videre med de typer patienter, der ofte henvises fra privat praksis til videre udredninger? Kan du se dig selv arbejde i et læringsmiljø, hvor der er konstant læring? Så er den ledige stilling i vores medicinske afdeling måske noget for dig?  
 
Ved Universitetshospitalet for Familiedyr ønskes en stilling som aut. veterinærsygeplejersker til vores medicinske afdeling besat fra 1/12 2017. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timer/uge. Arbejdstiden vil primært være i dagstid, dog vil der indgå vagter uden for ordinær åbningstid (aften, weekend og nat).  
 
Arbejdsopgaver:  
Som veterinærsygeplejerske i den medicinske afdeling vil du være en del af Intern Medicin, Akut Medicin samt Special Medicin (onko-, kardio- og neurologi). Din arbejdsdag vil være meget varierende afhængig af, hvilken service du er tilknyttet. Det vil primært være henviste medicinske patienter du vil se, herunder bl.a. Cushings, Addison, Diabetes, Diabetisk ketoacidose, FLUTD, nyresvigt, leverlidelser, anæmier og koagulopatier mm. Du forventes at arbejde tæt sammen med både dyrlægestuderende og serviceansvarlige dyrlæger i de forskellige teams. Du vil deltage ved den daglige undersøgelse og behandling af både ambulante og indlagte patienter samt forefaldende klinikarbejde i hospitalet. Det forventes, at du også bidrager aktivt i rådgivning af klienter og vejledning af dyrlægestuderende og veterinærsygeplejerskeelever.  
 
I aften, nat og weekender vil du være en del af skadestueteamet, hvor du sammen med en dyrlæge vil passe, pleje og lave diverse behandlinger på de indlagte dyr specielt i vores intensiv afdeling. Du vil også skulle tage telefoner, indskrive/afregne, hjælpe til i skadestuekonsultationerne samt andet forefaldende arbejde.  
 
 
Kvalifikationer:  
Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation, gerne med erfaring fra praksis. Du skal kunne trives i en travl, men spændende hverdag, og du vil deltage i et tæt samarbejde med en stor velfungerende sygeplejegruppe. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret, serviceorienteret med stort fagligt engagement, samt at du vil kunne trives med at arbejde i et undervisningsmiljø. Derudover forventes det, at du har:  
 
  • Gode kommunikative og pædagogiske evner
  • Gode samarbejdsevner  
  • Gode IT kundskaber  
  • Et empatisk livssyn  
 
Du tilbydes:  
At være en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte. Vores primære formål er at uddanne dyrlægestuderende, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for praktiserende dyrlæger. Universitetshospitalet har ca. 20.000 årlige patientforløb.  
 
Løn- og ansættelsesforhold:  
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og 3F, herunder organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (www.3fkbh.dk ). Honorering af vagter uden for ordinær arbejdstid vil ske efter de almindelige arbejdstidsaftaler for området.  
 
Spørgsmål:  
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Overveterinærsygeplejerske Gitte Wagner Hansen på mail gwh@sund.ku.dk eller på tlf. 51 48 94 25 på hverdage ml 9-15  
 
Ansøgning m.v.:  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via KUs jobportal http://jobportal.ku.dk/, og vælg ”Administration og Forskningsstøttestillinger”. Når du finder opslaget på KUs jobportal, vil der være en ”Send ansøgning” knap, som du skal anvende til fremsendelse af ansøgningen elektronisk. Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.  
 
Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2017.  
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugerne efter ansøgningsfristen.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Gitte Wagner Hansen
E-mail: gwh@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 18-10-2017
Ansættelsesdato: 01-12-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin

Søg i stillinger