Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Institut for Klinisk Veterinærmedicin ved Københavns Universitet er på udkig efter timelønnede betjentafløsere med ansættelse snarest muligt

Stillingen som timelønnet betjentafløser er i altovervejende grad weekendarbejde, hvor man kan forvente at have en fast weekendvagt – lørdag og søndag - hver 5 uge.  
Efter en periode som weekendafløser forventes det, at flere af weekendafløserne overgår til aften- og nattevagter, når der er brug for nye aften- og nattevagter.  
 
Om os  
Universitetshospitalet for Store Husdyr i Taastrup danner rammen om uddannelse og oplæring af næste generations dyrlæger indenfor områderne medicin, kirurgi og reproduktion for store husdyr. Hospitalet råder over ca. 8.000 m med hestehospital, opstaldningspladser og undervisningsfaciliteter. Hospitalet har døgnåbent for akut tilskadekomne og syge heste, og hesteafsnit modtager årligt ca. 1200 henviste heste til indlæggelse.  
 
Arbejdsopgaver  
Du vil indgå i et teamwork omkring varetagelsen af opgaver med henblik på bedst mulig pasning og pleje af vores opstaldede dyr og patienter.  
En meget væsentlig del af arbejdet indebærer almindelige driftsopgaver som renholdelse af hospitalets lokaler, udstyr og forefaldende arbejde. Andre dele af arbejdet på Universitetshospitalet for Store Husdyr drejer sig om at modtage, overvåge og udlevere de indlagte dyr. Endelige lægger vi vægt på, at den kommende timelønnet betjentafløser kan hjælpe og bistå dyrlæge og dyrepasser ved behandlinger f.eks. med at holde dyret, give forskellige medikamenter (oralt) under dyrlægens opsyn.  
 
Kvalifikationer  
  • Det vil være en fordel, hvis ansøgerne er dyrlægestuderende og har erfaring med omgang af store husdyr/heste  
  • Du skal kunne trives i en travl og uforudsigelig hverdag, hvor du kender vigtigheden af omhyggelighed, så opgaverne løses med et godt resultat, hvad enten det drejer sig om at assistere en dyrlæge eller gøre rent      
  • Du skal være udadvendt og serviceorienteret overfor såvel klienter som kolleger og studerende      
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden 3F (www.3fkbh.dk).
 
Ansøgning  
Ansøgning inkl. CV via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest tirsdag den 31. oktober. Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugen efter ansøgningsfristen.  
 
Spørgsmål  
Eventuelle spørgsmål til stillingerne rettes til driftschef Martin Borg Lauritzen, enten på telefon 23 64 93 72 eller mail mla@sund.ku.dk    
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 31-10-2017
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin

Søg i stillinger