Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

LEDER TIL NIELS BOHR INSTITUTETS ØKONOMITEAM

Leder til Niels Bohr Institutets økonomiteam
 
Er du økonom med en stærk faglig profil og gerne en erfaren personaleleder? Kan du videreudvikle og optimere Niels Bohr Institutets økonomistyring, så vores økonomi også fremover er stærk og sund? Vores dygtige økonomiteam søger en leder, der vil være garant for sikker drift og god understøttelse af ledelse og forskere på Niels Bohr Institutet.  
 
Du bliver teamleder med personaleansvar for otte dygtige medarbejdere, der arbejder med forskersektionernes økonomi og instituttets tværgående økonomi. Du får ansvaret for sikker drift og udvikling af økonomiteamets opgaver, der blandt andet omfatter flerårige prognoser og budgetopfølgning, controlling, projektøkonomiforvaltning og ledelsesinformation. Udover ledelsesopgaven og den faglige koordination vil du have en portefølje af projekter på lige fod med de øvrige medarbejdere, hvor service af instituttets forskere er i fokus.  
 
Niels Bohr Institutet er vokset til dobbelt størrelse over en årrække. Særligt har vores forskere været exceptionelt dygtige til at hente ekstern finansiering til mange forskningsprojekter. Vores eksternt finansierede forskning er næsten fordoblet siden 2011. Vi sluttede 2016 med en omsætning på 321 mio. kr., og vi forventer en markant stigning i år. Dette stiller naturligvis krav til styringen og den service vores forskere efterspørger.  
 
Økonomiteamets hovedopgave er at bistå sektionerne med styringen af deres økonomi. Vores 11 forskersektioner har i alt ca. 200 aktive eksterne forskningsbevillinger med en samlet bevillingssum på over en milliard kroner, og mange eksterne bevillinger får direkte eller indirekte medfinansiering fra instituttet. Derudover har sektionerne interne projektmidler og sektionsmidler baseret på aktivitetsmål. Disse indtægter skal dække alle udgifter i sektionen. Styringen er kompleks og det er vigtigt, at man kan holde overblikket i en mangeartet økonomistyring.  
 
Udover den sektionsspecifikke økonomi er der styring af alle de aktiviteter, der er tværgående på instituttet. Denne økonomi er baseret på en række finansieringskilder; uddannelsesindtægter, overhead fra eksterne bevillinger, ph.d.-bevilling og en række øremærkede tilskud.  
 
Den dybe integration mellem sektionsøkonomi og tværgående økonomi stiller store krav til økonomistyringen på både detaljeret og aggregeret niveau. Som leder for økonomiteamet skal du sikre, at begge dele sker med høj kvalitet for at bringe Niels Bohr Institutet sikkert gennem høj aktivitet og mange udfordringer.  
 
Du kan læse mere i stillingsbeskrivelsen for lederen for økonomiteamet.  
 
Din profil  
 
Den ideelle kandidat:  
• har en relevant videregående uddannelse  
• har indgående erfaring med økonomistyring og ledelsesinformation gerne i universitetsregi  
• har solid erfaring med projektøkonomi  
• har erfaring med personaleledelse af fagpersoner  
• har en tilgang til personaleledelse med fokus på motivation, samarbejde, sparring og udvikling af medarbejderne  
• har overblik, forretningsforståelse og blik for effektiv opgaveløsning  
• er udadvendt, fleksibel og initiativrig med gode samarbejdsevner og gennemslagskraft  
• er struktureret, tager ansvar og følger opgaverne til dørs  
• har gode kommunikative evner, mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Du ansættes som chefkonsulent efter overenskomst for Akademikere i staten med en månedlig grundløn på 42.162 kr. plus 17,1 procent pension. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest.  
 
Yderligere information  
Du kan læse mere om Niels Bohr Institutet og vores forskergrupper på www.nbi.ku.dk. Har du spørgsmål til stillingen og processen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Anne Nordentoft, tlf. 35 32 53 93 og e-mail nordentoft@nbi.ku.dk.  
 
Ansøgning  
Send ansøgning bilagt cv samt relevant dokumentation for uddannelse elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), senest mandag den 30. oktober 2017.  
 
Vi forventer at holde førstesamtaler i uge 45 og andensamtaler i uge 46.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 30-10-2017
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Niels Bohr Institutet

Søg i stillinger