Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Sekretær - Odontologisk Institut

Odontologisk Institut, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, søger en sekretær til ansættelse for 1 år, fra den 1. januar til 31. december 2018. Arbejdstiden er 4 timer/ugen, der fordeles efter aftale.  
 
Om os 
Odontologisk Institut er en del af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Instituttets kerneopgaver er uddannelse af tandlæger og forskning i tandlægefaglige og relaterede emner. Instituttet har lokaliteter på Panum og på Center for Sundhed og Samfund. Instituttet består af en kliniksektion, en administration og 2 videnskabelige fagsektioner og har p.t. ca. 300 medarbejdere. Du kan læse mere om os her.
 
Om stillingen/fagområdet 
Stillingen er knyttet til Fagområdet for Samfundsodontologi, der ligger på Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade. Eksisterende projekter ved fagområdet knytter sig til universitetsforskning, WHO, FN, sundhedsministerier, Sundhedsstyrelsen og Udenrigsministeriet. 
 
Arbejdsopgaver 
Opgaverne omhandler samfundsodontologi og global sundhed og indebærer sekretærarbejde for WHO Collaborating Centre for Community Oral Health Programmes and Research. 
Sekretæren vil primært understøtte fagområdets videnskabelige medarbejder med opgaver inden for både forskning og undervisning.  
 
Specifikke opgaver: 
  • Bistand ved udarbejdelse af videnskabelige manuskripter og rapporter på engelsk, russisk, fransk og dansk 
  • Kontorhold 
  • Rejseafregning 
  • Indkøb 
  • Kommunikation via telefon eller e-mail med nationale og internationale samarbejdspartnere vedr. forskning og udviklingsarbejde 
  • Administration af global spørgeskemaundersøgelse (elektronisk) for WHO 
Kvalifikationer  
Du har en kontoruddannelse, er rutineret bruger af Microsoft Office-pakken og har gode sprogkundskaber (engelsk, russisk, fransk og dansk). Kendskab til forskningsadministration og elektronisk litteratursøgning er en fordel. 
Vi lægger desuden vægt på, at du: 
  • er serviceminded og samarbejdsorienteret 
  • kan arbejde selvstændigt 
  • er interesseret i at lære nyt og påtage dig afvekslende opgaver  
  • har godt humør 
Kendskab til Københavns Universitets administrative systemer er en fordel, men ikke et krav. 
 
Ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) med indplacering i løngruppe 2 trin 2, hvor basislønnen udgør 24.416,75 kr. om måneden (ved en ansættelse på 37 timer/uge). Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.  
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er 27. oktober 2017. 
 
Spørgsmål 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte professor emeritus Poul Erik Petersen (pep@sund.ku.dk).
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Poul Erik Petersen
E-mail: pep@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 27-10-2017
Ansættelsesdato: 01-01-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Odontologisk Institut / Tandlægeskolen

Søg i stillinger