Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Laborant/Laboratorietekniker

Sektion for Geografi, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (IGN) ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en laborant eller laboratorietekniker med tiltrædelse den 1. februar 2018.  
 
Om os  
IGN er en del af SCIENCE - Det Natur og Biovidenskabelige fakultet på Københavns Universitet, der er Danmarks største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution. IGN har knap 400 ansatte, 150 Ph.d.-studerende og 2.000 studerende og en årlig omsætning på 285 mio. kr. IGN forsker og underviser i geovidenskab, i natur og miljø og i menneskers samspil med og påvirkning af naturen. IGN bygger på stærke faglige discipliner indenfor geografi, geologi, natur, landskab og byer og har en lang tradition for tværfagligt samarbejde mellem disse. Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/ og om IGN på http://ign.ku.dk/.  
 
Arbejdsopgaver  
Stillingen indebærer den daglige praktiske ledelse af et mindre, delvis selvstændigt laboratorium i instituttets Sektion for Geografi, med reference til den videnskabeligt ansvarlige for laboratoriet. I laboratoriet udføres geofysiske og -kemiske analyser på sedimenter, jord og vand i forbindelse med forskningsprojekter, speciale- og PhD-projekter samt kurser for bachelor- og kandidatstuderende. Mange arbejdsopgaver foregår i nært fællesskab med et tilsvarende laboratorium i Sektion for Geologi. Dine arbejdsopgaver omfatter:
 
• udførelse af almindelige analyser på sedimenter, jord og vand.  
• vedligeholdelse og selvstændig videreudvikling af udstyr og instrumenter  
• selvstændig implementering af nye analysemetoder på basis af videnskabelige artikler  
• selvstændig videreudvikling af eksisterende metoder  
• kvalitetssikring af data  
• rapportering, præsentation og analyse af data ved hjælp af Excel  
• begrænset feltarbejde  
• eksperimentelle opgaver  
• instruktion af studerende i laboratoriet og felten  
• vejledning af elever  
• økonomisk håndtering, herunder styring af budget for laboratoriet aftalt med videnskabeligt ansvarlige og sektionsleder  
• sikkerhed  
 
Vi forventer  
• Uddannelse som laborant eller tilsvarende  
• Mindst 10 års erfaring med laborantarbejde. Arbejde med tilsvarende analyser, som i nærværende stilling, vil være en fordel, men ikke et krav  
• Erfaring med laboratorieledelse  
• Evne til at kunne arbejde selvstændigt  
• Godt kendskab til engelsk, da en del af de kandidat- og PhD studerende er fra udlandet.  
 
Vi tilbyder  
Et udfordrende og ansvarsfuldt job i et inspirerende universitetsmiljø, hvor du kan forvente store frihedsgrader, gode udviklingsmuligheder og samvær med både forskere, studerende og teknisk-administrativt personale. Vi er et stort og mangfoldigt institut med spændende forsknings- og uddannelsesområder, en travl og dynamisk arbejdsplads med en åben, uformel og humoristisk tone og et godt arbejdsklima. Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og et mål om, at vi leverer stærke faglige resultater og service til tiden. Den ledige stilling er organisatorisk placeret i Sektion for Geografi og med arbejdsplads på Øster Voldgade 10 i København.  
 
Løn og ansættelsesforhold  
Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat). Ansættelsen sker som laborant i løngruppe 5, hvor basislønnen for tiden udgør kr. 30.001,50 kr. om måneden. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer.
 
Din ansøgning  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 27. november 2017  
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted 8. december 2017.  
 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Yderligere spørgsmål  
Spørgsmål til stillingen kan rettes professor Henrik Breuning-Madsen (hbm@ign.ku.dk, tlf. 35322549) eller sektionsleder Ole Mertz (om@ign.ku.dk, 35322529)  
 
 
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 27-11-2017
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning

Søg i stillinger