Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Botanisk Have søger gartnerelev til frilandsteamet


Botanisk Haves frilandsteam ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en gartnerelev med start forår 2018.
 
Botanisk Have og Københavns Universitet  
Botanisk Have er en del af Statens Naturhistoriske Museum på Københavns Universitet. Se mere på www.snm.ku.dk.   
Statens Naturhistoriske Museum under Københavns Universitet omfatter Botanisk Have, Zoologisk Museum og Geologisk Museum. Botanisk Haves grundlæggende opgave er at dyrke en righoldig plantesamling til brug for forskning, undervisning og formidling af botanisk viden. Botanisk Have er en spændende og forskelligartet arbejdsplads med 14 fastansatte gartnere og 1-3 elever.  

 


Vi kan tilbyde dig:
En spændende arbejdsplads med mulighed for, at få et særdeles godt plantekendskab og en grundig indsigt i pasning og pleje af alverdens planter.


Du vil indgå i et team på 9 gartnere der er specialister på hvert deres område, bl.a. alpine planter, stauder, surbund, dansk flora, træer, buske og klatreplanter. 


Kolleger med flere års erfaring som gartner i Botanisk Have og et team der samarbejder og løser opgaver i fællesskab og selvstændigt. 
 

Vi kan bruge dig hvis:
 
  • Du har en særlig interesse for planter.                                                                                                                          
  • Du er grøn anlægsgartnerelev eller produktionselev.
  • Du er i gang med sidste halvdel af din uddannelse
  • Du kan lide at være ude hele året.

 


Din arbejdsdag i haven indeholder bl.a.:
Vedligeholdelse og pasning af vores plantesamlinger i samarbejde med de fastansatte gartnere. 
Almindelig ren- og vedligeholdelse af havens områder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for 3F.  

 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen og ligger mandag til fredag mellem 7.00-14.30.  
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 30.11.2017.  
  

Yderligere spørgsmål 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Tonni Eilersen på mail teilersen@snm.ku.dk
 
 
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. 
Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/ 
 
Københavns Universitet præger aktivt sin samtid gennem fremragende forskning, uddannelse og samarbejde. KU hører til de højest rangerende universiteter i Europa og er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. I dag omfatter KU 37.000 studerende og 9.000 ansatte tilknyttet seks fakulteter: humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. www.ku.dk
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 30-11-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Statens Naturhistoriske Museum

Søg i stillinger