Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Er du Antropologis nye studievejleder?

Vi søger en ny studievejleder med tiltrædelse 1. februar 2018.  
 
Om jobbet 
Som studievejleder skal du vejlede kommende, nuværende og internationale studerende i forskellige studierelaterede og personlige forhold. Du skal desuden bl.a. lave informationsmateriale om uddannelsen og afholde informationsmøder og oplæg. Jobbet som studievejleder er derfor både afvekslende og udfordrende og stiller særligt krav til dine samtale- og formidlingsevner. Studievejledningen på antropologi fungerer som et team, så det er vigtigt, at du kan samarbejde, men det er også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt.  
 
Studievejledningen er en del af det fælles Studenterservicecenter på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Vi har vores eget vejledningslokale (CSS 5.1.50), men indgår også i et tværfagligt vejledningsmiljø sammen med studievejledningerne fra fakultetets andre institutter.    
 
Stillingener normeret til 5 timer om ugen. Du vil typisk få 1 fast arbejdsdag om ugen. Jobbet kræver dog en vis fleksibilitet, da arbejdsbelastningen varierer i løbet af semestret, men samtidig skal det selvfølgelig kunne hænge sammen med studierne. Dette vil typisk være i forbindelse med forskellige oplæg, som skal holdes i løbet af året. I februar måned vil du gennemgå et oplæringsforløb. 
 
Vi lægger vægt på:   
  • At du er åben og tillidsvækkende  
  • At du er god til at samarbejde 
  • At du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt 
  • At du har det godt med at tale over for større forsamlinger  
  • At du har mindst 1½ års studieanciennitet 
  • At du er studerende på Institut for Antropologi, Københavns Universitet  
Det forudsættes ikke, at du i forvejen er inde i studieordninger mv. eller har været aktiv i fagråd eller studienævn. Til gengæld skal du have mod på at sætte dig ind i disse regler og opsøge den information, som måtte blive relevant.  I løbet af oplæringsforløbet bliver du fagligt klædt på til at kunne udføre jobbet. Du vil endvidere få en kort vejlederuddannelse.   
 
Hvis du er interesseret i jobbet som studievejleder, kan du kontakte AC studie- og karrierevejleder Luise Mandrup Andersen på 3533 6935 eller Studievejledningen på 3532 3453 for at høre nærmere om stillingens indhold. Du kan også læse mere på: http://antropologi.ku.dk/uddannelser/studievejledning/
 
Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund for studenterundervisere ved de højere uddannelsesinstitutioner med tilhørende protokollat. Lønnen er ca. 184,28 kr. i timen. 
 
Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er tirsdag den 5. december 2017.  
Ansættelsessamtaler holdes tirsdag den 19. december 2017. 
 
Stillingen søges online via hjemmesiden Jobportalen (tryk på "Søg stillingen" nederst i opslaget). 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Lasse Højmark Petersen
E-mail: lhp@samf.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 05-12-2017
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Antropologi

Søg i stillinger