Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Er du den nye sekretær for vicedirektøren for uddannelse på Københavns Universitet?

Uddannelsesservice på Københavns Universitet søger en sekretær for vicedirektøren for uddannelse med start 1. februar 2018 eller før. 
 
Om os 
Uddannelsesservice er en del af Københavns Universitets Fællesadministration, og vi er ca. 100 medarbejdere, der arbejder sammen om at servicere og kvalitetsudvikle universitetets uddannelsesområde i tæt samarbejde med fakulteter og universitetsledelse. Som sekretær for vicedirektøren bliver du en del af sektionen Stab & Kommunikation, som er ansvarlig for økonomi, HR og forskellige kommunikationsopgaver, og som består af 10 andre engagerede og hjælpsomme medarbejdere. Du refererer til sektionschefen for Stab & Kommunikation. 
 
Vi bor på Frue Plads i hjertet af København og er en af centrums smukkeste arbejdspladser i historiske bygninger indrettet som storrumskontorer. Vi ligger tæt på Nørreport og Hovedbanegården. 
 
Om stillingen 
 
Vi har brug for en medarbejder, der kan løfte følgende opgaver: 
 
 • administrativ betjening af vicedirektøren for uddannelse og kalenderstyring  
 • koordinering af ledelsessager med andre ledelsesfora på Københavns Universitet 
 • praktisk understøttelse af møder for ledelsen i Uddannelsesservice, herunder forberedelse, referatskrivning og opfølgning 
 • rejseplanlægning, rejseafregning og fakturering 
 • planlægning af fællesmøder og arrangementer i Uddannelsesservice  
 • være overordnet elevansvarlig for kontoreleverne i Uddannelsesservice, bl.a. ansvarlig for uddannelsesplaner i koordinering med lokale elevansvarlige og med personaleafdelingen 
 • være Uddannelsesservices superbruger i Workzone 
Om dig 
 
Til stillingen søger vi en person, som har: 
 • erfaring med kalenderstyring og mødekoordinering, evt. fra tidligere stilling som chefsekretær  
 • en administrativ kontoruddannelse, evt. suppleret med akademiuddannelsen i offentlig forvaltning og administration (tidl. Statonom), kommunom, merkonom eller lign. 
 • et stort servicegen, godt engagement og erfaring med at have mange bolde i luften  
 • evnen til at holde hovedet koldt i pressede situationer og agere selvstændigt 
 • solide skriftlige danskkundskaber, herunder evne til at skrive grammatisk korrekt, samt evne til at kommunikere på engelsk med udenlandske konferencesteder m.m. 
 • lyst til at samarbejde tæt med kolleger på Københavns Universitet, både i og uden for Uddannelsesservice 
 • flair for at arbejde med IT-systemer og erfaring med Microsoft Office, Workzone og gerne med Navision (IndFak og RejsUd) 
 • gerne et godt kendskab til Københavns Universitet, men det er ikke et krav. 
Vi kan desuden tilbyde 
 • En attraktiv arbejdsplads med frugt- og fysioterapeutordning samt god, selvbetalt kantineordning 
 • Fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden, dog med fikstid inden for kl. 9 - 15  
 • En god arbejdskultur med en uformel omgangstone og gensidig opbakning 
 • Muligheder for relevant kompetenceudvikling
Ansøgning 
Send din ansøgning elektronisk vedlagt CV og evt. relevant dokumentation via jobsiden http://jobportal.ku.dk/administrative-og-forskningsunderstoettende-stillinger/administration-it-og-service/  (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget).  Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 
Vi besvarer gerne spørgsmål om stillingen ved henvendelse til sektionschef Ursula Baumgarten på 35 32 76 19. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK Stat med indplacering i løngruppe 3 sats 2, med mulighed for tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er fastansættelse på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse er 1. februar 2018 eller før. 
 
Vi holder 1. samtaler 6., 7., og 8. december og 2. samtaler 12. december 2017. 
 
Ansøgningsfrist: 30. november 2017 
 
Københavns Universitet er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479, og hører med sine 37.000 studerende og 9.000 ansatte til de største i Norden og de højest rangerende i Europa. Universitetet består af seks fakulteter, som omfatter humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. KU’s ambition er til stadighed at udbyde og udvikle forskningsbaserede uddannelser af høj international kvalitet. Se mere på: www.ku.dk 
 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Ursula Baumgarten

Info

Ansøgningsfrist: 30-11-2017
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Uddannelsesservice

Søg i stillinger