Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studerende HK til Institut for Fødevare og Ressourceøkonomi

Institut for Fødevare og Ressourceøkonomi (IFRO) på Københavns Universitet søger en studentermedhjælper (studerende HK) med start 1. februar 2018 eller snarest derefter. Stillingen tilknyttes Sektion for Produktion, Markeder og Politik. Arbejdstiden er 10 timer om ugen i gennemsnit. 
 
Sektionen udfører både grundlæggende og anvendelsesorienteret forskning inden for driftsøkonomi og samfundsøkonomi med vægt på den danske og internationale fødevare- og jordbrugssektor. Forskningen omfatter f.eks. produktionssammenhænge, organisation, struktur, måling og overvågning af effektivitet og produktivitet, teknologivurdering, innovation, virksomhedsstyring, international handel og handelspolitik samt jordbrugs- og fødevareøkonomi og -politik. 
 
Stillingen som studentermedhjælp indebærer blandt andet, at du, under supervision, skal hjælpe med analyser inden for bioøkonomi og det jordbrugsøkonomiske område, samt udfærdigelse af korte notater, udredninger og bidrag i relation hertil. Dertil kommer, ligeledes under supervision, diverse opgaver til understøttelse af forskningsaktiviteter i form af dataindsamling, mindre analyser, udarbejdelse af præsentationer, og litteratur reviews. 
 
Kvalifikationer  
For at komme i betragtning til stillingen skal du være aktiv studerende og kunne dokumentere dette. Det vil være en fordel, hvis du studerer inden for ovennævnte område og har dokumenteret erfaring fra studenterarbejde inden for det jordbrugsøkonomiske område.   
Ansættelsesforhold  
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK.   
 
Arbejdsstedet er Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Rolighedsvej 25,1958 Frederiksberg.   
 
Yderligere oplysninger  
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Jesper Sølver Schou på tlf. 35 33 69 01 eller pr. mail: jss@ifro.ku.dk.   
 
Ansøgning mv.  
Send ansøgning, samt Curriculum Vitae og dokumentation for uddannelse elektronisk via nedenstående link "SØG STILLINGEN", så den er universitetet i hænde senest den 22. januar 2018.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Jesper Sølver Schou
E-mail: jss@ifro.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 22-01-2018
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi

Søg i stillinger