Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Laborant til Biologisk Institut

Laborant 
 
Ved Biologisk Institut, Københavns Universitet, er en stilling som laborant i 37 timer pr. uge ledig til besættelse fra d. 1. august 2018 eller snarest derefter. 
 
Stillingen er tilknyttet Sektion for Cellebiologi og Fysiologi, der bl.a. arbejder med modelsystemer for brystcellers udvikling, vækst og specialisering. 
 
Dit arbejde vil fortrinsvis omfatte histologiske og molekylærbiologiske teknikker samt avanceret celledyrkning, herunder kemisk definerede medier, 3-dimensionale dyrkningsassays og isolation af celler fra biopsier af humant brystvæv samt transplantation af celler til forsøgsdyr (mus). 
 
Kvalifikationer 
Du er uddannet laborant, og har erfaring med og interesse for celledyrkning og dyreforsøg. Der lægges vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, har gode samarbejdsevner, er pligtopfyldende og omhyggelig og har lyst til at instruere studerende i brugen af udstyr og de metoder, laboratoriet beskæftiger sig med. Du skal være fortrolig med IT på brugerniveau og velformuleret i dansk og engelsk i skrift og tale. 
 
Vi tilbyder dig 
•    samfundsnyttigt og meningsfyldt arbejde 
•    en stor kontaktflade og engagerede kolleger og studerende 
•    en fleksibel arbejdsplads centralt beliggende 
•    et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone 
•    mulighed for gratis parkering 
•    flextid 
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Ansættelse som laborant sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-s) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) med indplacering i løngruppe 4, hvor lønnen pr. måned udgør kr. 27.841,33. Hertil kommer pension.  
Der vil være mulighed for at forhandle et individuelt tillæg efter reglerne for ny løn. 
 
Spørgsmål 
Eventuelle spørgsmål kan rettes til sektionsleder Lone Rønnov-Jessen på tlf. 35321644. 
 
Ansøgning 
Din ansøgning, CV, kopi af eksamensbeviser og dokumentation for tidligere ansættelser sendes via Jobportalen (tryk på linket ”SØG STILLINGEN ”).   
Ansøgningsfrist er senest mandag den 4. juni 2018.  
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 25/26. 
  
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Biologisk Institut er en del af Det naturvidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet. Instituttet har ca. 450 ansatte fordelt på 11 sektioner samt administration. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 04-06-2018
Ansættelsesdato: 01-08-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Biologisk Institut

Søg i stillinger