To Studentermedarbejdere søges til butik og billetsalg på Statens Naturhistoriske Museum ved Biologisk Institut

Statens Naturhistoriske Museum er nationalmuseum for naturhistorien i Danmark og består i dag af besøgsadresserne Botanisk Have, Geologisk Museum og Zoologisk Museum.

På Geologisk viser vi fascinerede særudstillinger udviklet med internationale samarbejdspartnere. På Zoologisk museum byder vi familier og skoleklasser velkommen, og vi har genåbnet Sommerfuglehuset i det smukke Palmehus i Botanisk have. Alle vores aktiviteter er en del af museets vision om at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur.

Om arbejdsopgaverne
Som medarbejder i butikkerne er dine primære opgaver salg af billetter og butiksvarer samt kundeservice og information om museets udstillinger og aktiviteter til gæsterne.

Vi foretrækker en kanddiat med

• Erfaring fra butik eller andet servicejob, gerne i museumsbranchen

• Du er frisk og stabil og betjener alle museets gæster med et smil

• Som person skal du være initiativrig, handlekraftig og løsningsorienteret

• Flydende i dansk og engelsk og gerne et andet fremmedsprog vil være at foretrække

• Det forventes at du kan arbejde i ferier og weekender

Stillingerne er til ansættelse fra den 1. november 2019.

Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på Københavns Universitet. Stillingen er i gennemsnit på 10 timer/uge.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO- fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Timelønnen er på minimum 124,18 kr.

For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Ansættelsessamtaler vil finde sted umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Deadline for ansøgning 19.09.2019 kl. 23:59 +1 GMT

Københavns Universitet/Statens Naturhistoriske Museum ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Sara Tadbiri via sara.tadbiri@snm.ku.dk.

 


SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 19-09-2019
Ansættelsesdato: 01-11-2019
Afdeling/Sted: Statens Natur Historiske Museum

Søg i stillinger