Programledelse og Udvælgelseskomitéen

Programledelse

Professor Marie Louise Bech Nosch, professor Jens Hjorth og ledelses- og organisationskonsulent Ulla Viskum er ledere af talentprogrammet.

​​Caroline Reipurt Kristensen, Marie Louise Bech Nosch, Ulla Viskum, Jens Hjort

Marie Louise Bech Nosch

Professor Marie Louise Bech Nosch er historiker. Hun fik sin ph.d. fra Universität Salzburg, Østrig. Hendes primære forskningsområder er tekstilhistorie, græsk historie og ægæisk epigrafik.

Marie Louise blev professor med særlige opgaver i 2009 og var leder af Danmarks Grundforskningsfonds Center for Tekstilforskning fra 2005 til 2016. Hun har været professor ved SAXO-instituttet siden 2017.

Du kan finde en liste over Marie Louises publikationer her.

Jens Hjorth

Professor Jens Hjorth er astrofysiker. Han modtog sin ph.d. fra Århus Universitet. Hans primære forskningsområder er gammaglimt, gravitationslinseeffekt, mørkt stof og mørk energi i universet, galaksers rødforskydning og kosmologiske parametre.

Jens blev professor ved Niels Bohr Institutet i 2004 og direktør for Dark Cosmology Centre i 2005.

Du kan finde en liste over Jens' publikationer her.

Ulla Viskum

Ulla Viskum er erhvervspsykolog. Hendes primære arbejdsområder er akademisk ledelse, designe og facilitere udviklingsprocesser, kreativitet og innovation for at skabe en arbejdsplads i positiv udvikling.

Ulla blev uddannet psykolog ved Århus Universitet i 1995, og hun har arbejdet med akademisk ledelse på Risø, DTU, RUC og KU Ulla har arbejdet som en ledelses- og organisationskonsulent hos Fælles HR på KU siden 2013.

Du kan finde Ullas LinkedIn profil her.

Caroline Reipurth Kristensen

Caroline Reipurth Kristensen er uddannet cand.mag. i voksenpædagogik fra KU i 2008. Herefter har hun arbejdet i KU’s Fællesadministration med hhv. alumneaktiviteter, efter- og videreuddannelse samt betjent KU’s bestyrelse. Siden 2011 har Caroline været ansat i Forskning & Innovation i Kontoret for Forskningsservice, hvor hun primært har arbejdet med ledelsesbetjening, herunder sekretariatsbetjening af KU’s Forsknings- og Innovationsråd (KUFIR). Caroline koordinerer endvidere KU’s årlige Professorfest.

I UCPH Forward skal Caroline fungere som administrativ koordinator for programmet samt stå for den løbende kommunikation, internt såvel som eksternt. Endelig skal Caroline være med til at sikre at ny indsigt, læring og best practice udbredes og smitter af på talentudviklingen for de administrative medarbejdere på KU.

Du kan finde Carolines Linkedin profil her

Udvælgelseskomitéen