Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Konsulent, Veterinær billeddiagnostik (deltid)

Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, søger en konsulent i Veterinær billediagnostik fra den 1. juni 2017 eller snarest derefter. Ugentlig arbejdstid er 10 timer.  
 
Stillingsbeskrivelse  
Konsulentens arbejde vil bestå i at assistere ved screening for hofteleds- og albueledsdysplasi (HD og AD), en service, som bliver varetaget af sektionen. Arbejdet består i graduering af indsendte røntgenoptagelser, deltagelse i de regelmæssige kvalitetssikringsaktiviteter i Nordisk Kennel Union (NKU) samt i løbende aktiviteter relateret til Dansk Kennel Klubs (DKK) formandskab i NKU. Jobbet indebærer desuden deltagelse i undervisning af dyrlæger, som ønsker at indsende røntgenoptagelser til screening for HD og AD.  
 
Der ønskes en medarbejder med følgende kompetencer:  
 
• Bred erfaring i veterinær billeddiagnostik  
• Erfaring i screening for HD og AD efter DKK's protokol  
 
Kvalifikationskrav  
Ved besættelse af stillingen lægges der afgørende vægt på, at ansøgerne besidder nedenstående faglige og personlige kvalifikationer:  
 
• Dansk dyrlægeautorisation  
• Specialist kvalifikationer i diagnostisk billeddiagnostik  
• Evne til at foretage screening for HD og AD efter DKK's protokol  
• Det er endvidere et ønske, at ansøger har gode kommunikationsevner, er initiativrig og har gode samarbejdsevner  
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen besættes i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der er tale om en tidsubegrænset deltidsstilling med 10 timer pr. uge.  
 
Spørgsmål  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sektionsleder Fintan McEvoy på tlf.nr. (+45) 3533 2920 eller fme@sund.ku.dk  
 
Ansøgning  
Ansøgning skal sendes via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" i menuen til højre), senest 31. marts 2017. Der vil blive ført ansættelsessamtaler med udvalgte ansøgere straks efter ansøgningsfristens udløb.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset personlig baggrund.
 
Hjemmeside: http://www.ikv.ku.dk  
 
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Fintan McEvoy
E-mail: fme@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 31-03-2017
Ansættelsesdato: 01-06-2017
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Sektion Billeddiagnostik

Søg i stillinger