Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Københavns Universitet søger kommunikationsrådgiver

Kommunikationsafdelingen på Københavns Universitet søger snarest muligt en ny kollega. Du skal indgå i et team af skrivende, filmende og tweetende kolleger, der sætter en ære i at have fingeren på pulsen. Hvis du er politisk interesseret, ser det som et plus at kunne mere end at skrive og i øvrigt trives i et kreativt miljø med nok at lave, så kan det sagtens være dig, vi er på udkig efter.
 
Vores nye kommunikationsrådgiver bliver en del af afdelingens nyhedsteam. Teamet rådgiver om og koordinerer et bredt udvalg af kommunikationsopgaver på tværs af universitetet, og er praktisk udførende på en bred vifte af opgaver. Det er nyhedsteamet, der lægger linjen for universitetets online-kommunikation på både intranet, eksterne hjemmesider og universitetets SoMe-kanaler. Nyhedsteamet har også ansvar for at sikre kommunikation på engelsk til nogle af universitetets mange internationale forskere, studerende og stakeholdere. Vi koordinerer brobygning til gymnasiet og håndterer pressehenvendelser. Lige nu har vi særligt fokus på at understøtte de mange forandringsprocesser, der er i gang på universitetet og har travlt med at hjælpe universitetets nye rektor godt i gang med jobbet.       
 
Den ideelle ansøger: 
  • har minimum 5 års erfaring som kommunikationskonsulent/-rådgiver 
  • følger med og ser potentialer i den aktuelle nyhedsstrøm 
  • har en bred tilgang til kommunikation og mestrer mere end den velskrevne tekst 
  • trives med at tage ansvar og følge opgaver til dørs på alle platforme  
  • er god til at skabe og vedligeholde relationer, også i den daglige opgaveløsning 
  • har et skarpt blik for projektledelse og kommunikationsrådgivning i en stor organisation 
  • har dokumenteret erfaring med web, video og/eller SoMe
Løn- og ansættelsesvilkår 
Der er tale om en fast stilling, fuldmægtig/specialkonsulent efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Spørgsmål om stillingen kan rettes til chefkonsulent Charlotte Autzen, tlf. 28 75 42 64.
 
Ansøgningsfrist 
Vi skal modtage din online-ansøgning senest onsdag den 5. april 2017. Du finder opslaget på jobportal.ku.dk under Administrative & Forskningsunderstøttende stillinger – Administration, IT og service. Ansøgningen sendes elektronisk ved at åbne linket ”Søg stillingen” i selve stillingsopslaget. Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV. Vi forventer at afholde samtaler i uge 16-17. 
 
Om afdelingen   
KU Kommunikation på Københavns Universitet har det overordnede ansvar for den interne og eksterne kommunikation på universitetet. På kommunikation.ku.dk kan du læse mere om afdelingen og dens medarbejdere.
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Charlotte Autzen
E-mail: chau@adm.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 05-04-2017
Ansættelsesdato: 01-05-2017
Afdeling/Sted: Kommunikation

Søg i stillinger