Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

IVA søger 4 instruktorer

Vil du udvikles fagligt og personligt?  
 
IVA søger i alt 4 instruktorer til øvelser på bacheloruddannelsen Informationsvidenskab og kulturformidling. Det drejer sig i efteråret 2017 om øvelser i forbindelse med kurserne Informationsarkitektur (1. Semester) og Undersøgelsesdesign (3. Semester) samt i foråret 2018 i forbindelse med kurset Informationssøgning og -analyse (2. Semester).  
 
Instruktorernes opgave er at guide de studerende via øvelserne til en forståelse af:  
• Logisk opbygning af databaser  
• Registre og felter  
• Indeksering og klassifikation  
• Formater og oplægning  
• Søgekoder  
• Booleske operatorer  
• Trunkering/maskering  
• Introduktion til referenceværktøjer f.eks. Zotero  
• Relevante værktøjer til dataindsamling og analyse f.eks. Excel, Nvivo og WebScraper mv.  
 
Der er tale om i alt 10 øvelsestimer per hold på 1 og 2. semester (5 hold i alt). På 3. Semester er kurset ligeledes 10 timer pr hold (3 hold i alt)  
 
Øvelser og svarudkast er forberedt af underviserne, og du vil få instruktion i deres anvendelse  
samt i hvordan og hvornår instruktortimerne kan placeres.  
 
Der vil blive lagt afgørende vægt på, at du har interesse for undervisning af studerende og har et godt kendskab til moderne informationsteknologiske redskaber og informationssøgning. Vi foretrækker ansøgere, der har påbegyndt kandidatstudiet.  
 
Den 25. august 2017 afholder TEACH (Humanioras Center for Pædagogik og Didaktik) et kursus for instruktorer om planlægning og gennemførelse af undervisning. Det forventes, at du så vidt muligt deltager i kurset. Læs mere: https://intranet.ku.dk/hum/undervisning/teach/tilbud/instruktorkursus/Sider/default.aspx
 
Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Jeppe Nicolaisen (jep.nic@hum.ku.dk) eller Haakon Lund (hl@hum.ku.dk)  
 
Ansøgning  
Send elektronisk ansøgning, bilagt CV samt dokumentation for uddannelse via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være universitetet i hænde senest den 1. juni med henblik på start 1. september 2017.  
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset køn og personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Ansættelsen er omfattet af overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund. Læs cirkulæret om overenskomst for Studenterundervisere ved universiteter mv.: http://hr.modst.dk/~/media/Circular/2012/007-12.ashx
Timelønnen er p.t. 206,82 kr.  
 
Vores arbejdsplads  
Det Humanistiske Fakultet er med 11.000 studerende fordelt på mere end 50 forskellige fag. De humanistiske uddannelser handler om menneskets sprog, litteratur, kultur og kommunikation. Vi er ca. 800 forskere og undervisere og ca. 400 administrative medarbejdere på Fakultetet. Se vores hjemmeside www.hum.ku.dk
 
 
 
 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Jeppe Nicolaisen

Info

Ansøgningsfrist: 01-06-2017
Ansættelsesdato: 01-09-2017
Ansættelsestype: Tidsbegrænset ansættelse
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Det Informationsvidenskabelige Akademi

Søg i stillinger