Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studerende søges til to forskningsprojekter

Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier (FAOS),  Sociologisk Institut, Københavns Universitet, søger en studerende til transskribering af interviews og andre input til forskningsrapporter i forbindelse med forskningsprojekterne BARSOP og ’Fra lærerkonflikt til lokalt samarbejde på skolerne?’.
 
Profil  
Vi søger en studerende, der læser på en af de samfundsvidenskabelige universitetsuddannelser, måske på bachelordelen. Vi foretrækker ansøgere med interesse for arbejdsmarkedsforhold og erfaring med transskribering. Generelt er det en fordel, at du skriver godt på dansk og engelsk, har nogen erfaringer med transskription.
 
Vi tilbyder  
Et arbejde i et uformelt miljø blandt arbejdsmarkedsforskere og studentermedhjælpere. Du vil arbejde på to forskellige projekter. Projektet BARSOP – Bargaining and Social Dialogue in the Public Sector – fokuserer på hvordan den økonomiske og finansielle krise har forandret industrielle relationer, den sociale dialog og beskæftigelsen i den offentlige sektor i ni EU-lande. Projektet ’Fra lærerkonflikt til lokalt samarbejde på skolerne?’ har som formål at undersøge, hvordan arbejdstidsspørgsmålet herefter løses lokalt, og hvordan relationerne mellem de traditionelle kollektive aftaleparter udvikler sig lokalt i tiden efter en større overenskomstkonflikt. Du skal i samarbejde med en forsker/medarbejder, stå for transskribering af interviews foretaget på dansk og komme med input til forskningsrapporter.  

Løn- og ansættelsesvilkår
 
Ansættelse hurtigst muligt. Arbejdstiden forventes at være ca. 15 timer om ugen i gennemsnit i op til ét år, men med mulighed for forlængelse. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK med indplacering som studerende-HK. Minimumstimelønnen er kr. 117,88. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.  

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet og er aktiv studerende ved en videregående uddannelse.

Yderligere oplysninger
 
Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikkel Mailand på mm@faos.dk
For information om FAOS, se www.faos.dk
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Send en ansøgning med en kort beskrivelse af dig selv samt CV, eksamensbeviser og evt. anbefalinger. Stillingen søges online via jobportal (tryk på linket "Søg stillingen").  
Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i én fil (pdf eller word).  
 
Ansøgningsfristen er fredag den 31. marts 2017

Ansøgninger som modtages efter ansøgningsfristens udløb vil ikke blive accepteret.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Mikkel Mailand
E-mail: mm@faos.dk

Info

Ansøgningsfrist: 31-03-2017
Afdeling/Sted: Sociologisk Institut

Søg i stillinger