Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Centre for Resolution of International Conflicts (CRIC) søger en studerende til Institut for Statskundskab

CRIC er et tværfagligt forskningscenter, der skaber en platform for freds- og konfliktstudier i Danmark gennem forskning, ved at bidrage til policy, udbyde uddannelse i international konfliktløsning, organisere seminarer samt forbinde forskere og praktikere. Carlsbergfondet finansierer CRICs største aktuelle projekt  ”menneskerettigheder og fredsopbygning”, der er et samarbejde med Institut for Menneskerettigheder med fokus på forholdet mellem menneskerettigheder og fredsopbygning i forhold til statsopbygning i konfliktberørte samfund. CRIC blev etableret i 2013 som et samarbejde med forskere fra forskellige discipliner ved fem danske universiteter for at styrke forebyggelse og transformation af voldelig konflikt.  
 
Arbejdsopgaver 
Arbejdet vil være at bistå centrets forskere og administration. Det vil indebære litteratursøgning, udadrettet kommunikation samt empiri-indsamling og -bearbejdning. Derudover bistand ved forberedelse, afholdelse og opfølgning af møder, seminarer og konferencer samt korrekturlæsning og andet forefaldende arbejde, herunder vedligeholdelse af hjemmeside og referenceprogrammer. 
 
Kvalifikationer 
Det vil være en fordel hvis du har en interesse for internationale forhold og freds- og konfliktforskning samt have blik for produktive problemstillinger og ved hvordan kildemateriale indsamles og bearbejdes til at belyse dette. 
 
Vi forventer, at du:    
  • taler og skriver dansk og engelsk flydende  
  • behersker Microsoft Word, Excel, Outlook og Powerpoint på sikker vis  
  • er dedikeret og kan arbejde struktureret og løsningsorienteret, også når der er travlt 
På CRIC er der en del udadrettede aktiviteter og mange samarbejdsrelationer, nationalt og internationalt. Vi ser derfor gerne, at du: 
  • er fleksibel og kan tænke og arbejde tværfagligt 
  • det vil være en fordel, hvis du har interesse for forskning 
  • har lidt erfaring med hjemmesider, referenceprogrammer såsom Zotero samt andet teknisk IT-arbejde 
  • du må gerne mestrer andre sprog end dansk og engelsk 
  • er god til at samarbejde 
  • har gode kommunikationsevner 
  • regner med at kunne blive i jobbet mindst to semestre 
Den ugentlige arbejdstid vil være på 8 timer, helst fordelt på to dage. Kontrakten er tidsbegrænset fra 1. september til 31. december 2017 med mulighed for forlængelse. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat). 
 
En forudsætning for ansættelse er, at du er indskrevet og er aktiv studerende på en videregående uddannelse.  
 
Du kan læse mere om CRIC på vores hjemmeside, www.cric.ku.dk, og du er velkommen til at stille spørgsmål til centeret cric@cric.ku.dk / tlf. 35 33 47 65. Samtaler vil finde sted i uge 34 og 35.   
 
En kort ansøgning med CV, eksamensprotokoludskrifter samt evt. anbefalinger og referencer fra tidligere jobs skal være CRIC i hænde senest søndag den 20. august 2017.  
 
Ansøgning skal sendes via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). 
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen 
 
Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i en fil (pdf eller word).  
 
Ansøgninger som modtages efter ansøgningsfristens udløb vil ikke blive accepteret. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Ole Wæver
E-mail: ow@ifs.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 20-08-2017
Ansættelsesdato: 01-09-2017
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: CRIC

Søg i stillinger