Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Administrativ medarbejder til personaleadministration og administrative opgaver

Institut for Farmaci, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet søger en administrativ medarbejder med tiltrædelse pr. 1. oktober 2017 eller hurtigst muligt og 2 år frem.
 
Om os 
Institut for Farmaci beskæftiger omkring 175 personer fordelt på 50 fastansatte forskere, ca. 50 teknisk-administrativt personale, 60 ph.d.-studerende, samt en række andre ansatte. Instituttets kerneopgaver er forskning, undervisning og formidling vedrørende lægemidler. Disse aktiviteter dækker en lang liste aspekter vedrørende lægemidler fra molekyle til samfund. Du vil blive ansat i administrationen, hvor vi vægter samarbejde, faglig dygtighed og højt kundefokus. Du kan læse mere om os her.  
 
Vi søger en administrativ medarbejder til personaleopgaver og generelle administrative opgaver. Du vil indgå i instituttets administration, som en ud af 7 dygtige administrative medarbejdere, der dagligt understøtter instituttet.  
 
Dine arbejdsopgaver: 
 • Bindeled til fakultetets HR Center som tovholder på ansættelser, ændringer af ansættelser og afgang 
 • Personale relaterede regnskabsopgaver 
 • Kursusadministration i Excel  
 • Lønprognose og løn administration 
 • Ferieregistrering og ferievarsling 
 • Fraværsregistrering og opfølgning på fravær 
 • Barselsadministration 
 • Gæste- og rejseadministration 
 • Journaliseringsansvarlig 
 • Udvalgsbetjening og ledelsesbetjening 
 • Administrative ad hoc opgaver  
 
Kvalifikationer 
Vi lægger vægt på, at du har relevant kontoruddannelse. Du kan være nyuddannet eller have erfaring med ovenstående opgaver. Det er vigtigste er, at du formår at arbejde selvstændigt og proaktivt med dine tildelte opgaver. Herudover forventer vi, at du: 
 
Er velformuleret på dansk og engelsk 
Er erfaren bruger af Office pakken og generelt stærk i systemer 
Har gode samarbejdsevner 
 
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med universitetsverdenen eller lignende institutioner, og har erfaring med nogle af de IT-systemer, der bruges på Københavns Universitet, såsom WorkZone, LDV, RejsUd, IndFak. Du har forståelse for at arbejde i en vidensorganisation med mange interessenter, hvis kerneydelse er forskning og uddannelse.  
 
Vi tilbyder 
 • Et attraktivt, udviklende og alsidigt job på en veldreven institution med stor selvstændighed og afveksling i opgaverne 
 • En bred kontaktflade internt og eksternt 
 • Veluddannede, engagerede kollegaer, der lægger vægt på holdspil og faglighed i arbejdet, og som har en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone 
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, herunder efteruddannelse 
 
Ansættelsesforhold 
Stillingen er tidsbegrænset til 2 år og ansættelsen sker i henhold til løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK Stat). Du bliver indplaceret på løngruppe 2, trin 2 (Kr. 24.416,75). Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg afhængigt af erfaringen og kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, inkl. frokost. Vi har fleksibel arbejdstid. 
 
Har du spørgsmål?  
Spørgsmål om stillingen kan stilles til institutadministrator Anne Marie Clemensen tlf. 2935 7308 eller mail annemarie.clemensen@sund.ku.dk.  
 
Ansøgning mv. 
Send din ansøgning elektronisk, vedlagt CV, eksamenskarakterer og evt. relevant dokumentation via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), senest d. søndag d. 20. august.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 20-08-2017
Ansættelsesdato: 01-10-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Farmaci

Søg i stillinger