Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Dyrepasser – veterinærsygeplejeske

Ved Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Universitetshospitalet for Store Husdyr, Taastrup ønskes to stillinger som dyrepasser/veterinærsygeplejeske besat fra den 1. november 2017 eller snarest herefter, henholdsvis en fast stilling og et et-årigt vikariat. Stillingerne er fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.  
 
Universitetshospitalet for Store Husdyr råder over et Heste-afsnit og et Undervisnings-afsnit med tilhørende operationsstuer, undersøgelses- og undervisningsfaciliteter, isolationsstald, staldanlæg, ridehal samt en udkørende praksis. Universitetshospitalet har døgnåbent for akut tilskadekomne og syge store husdyr.  
 
Arbejdsopgaver  
Arbejdsopgaverne omfatter pasning og pleje af såvel patienter, som hospitalets egne dyr (heste, kvæg, svin) opstaldet i Heste- og Undervisningsafsnittet, herunder assistance ved undersøgelse, behandling og operation af patienter, assistance ved undervisning samt deltagelse i den daglige rengøring og vedligeholdelse af såvel lokaler som apparatur og udendørsarealer. Desuden deltagelse i forefaldende rutinearbejde. Der kan efter en passende oplæringstid påregnes forskudt arbejdstid og weekendvagt.  
 
Kvalifikationer  
Der lægges særlig vægt på:   
  • Uddannelse som dyrepasser, veterinærsygeplejerske el. tilsvarende  
  • Erfaring med håndtering og omgang med store husdyr  
  • Gode, praktiske evner og robusthed  
  • Evne til at kommunikere med såvel kollegaer, dyrlæger, studerende som klienter  
  • Evne og lyst til at have en til tider uforudsigelige arbejdsdag  
  • Fagligt engagement  
  • EDB kendskab på brugerniveau, gerne kendskab til VNM-journalsystem  
  • Gode samarbejdsevner med lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø  
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og 3F, herunder organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (www.3fkbh.dk).
 
Spørgsmål  
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til driftschef Martin Borg Lauritzen på tlf. 3533 2978 fra uge 32.  
 
Ansøgning m.v.  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning via KUs jobportal (Klik på ”SØG STILLINGEN” for at sende ansøgningen elektronisk). Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse.  
 
Ansøgningsfristen er den 1. september 2017  
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 38  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset personlig baggrund.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 01-09-2017
Ansættelsesdato: 01-11-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin

Søg i stillinger