Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Veterinærsygeplejerske/Røntgentekniker - genopslag

 
Ved Universitethospitalet for familiedyr, Billeddiagnostisk afdeling ønskes en stilling som veterinærsygeplejerske/røntgentekniker besat fra den 1. september 2017 eller snarest derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.
 
Arbejdsopgaver:  
Arbejdsopgaverne omfatter medvirken ved samt gennemførelse af billeddiagnostiske undersøgelser på Veterinær Billeddiagnostik. Veterinær Billeddiagnostik er en del af Universitetshospitalet for Familiedyr. Afdelingens primære opgave er at servicere Universitetshospitalet samt henvisende dyrlæger med billeddiagnostisk arbejde, som udføres på såvel indlagte som ambulante patienter. Undersøgelsesmetoderne i afdelingen omfatter røntgen, ultralyd, CT, MRI, Dexa og Scintigrafiske undersøgelsesmetoder. Oplæring vil finde sted indenfor alle modaliteter.  
 
I forbindelse med arbejdet på Universitetshospitalet, vil der være arbejde med veterinær studerende. Arbejdet vil bestå i undervisning af radiografisk fremstilling af billeder, håndtering og lejring af patienter samt brugen af de forskellige billeddiagnostiske modaliteter.  
 
Der vil desuden være administrative opgaver - f.eks. registrering af HD, AD og OCD bedømmelser fra DKK, samt andre forefaldende administrative opgaver i afdelingen.  
 
Herudover vil der forefindes daglige rengøringsopgaver, samt arbejde med opfyldning og vedligeholdelse af afdelingens maskiner og rum.  
 
Kvalifikationer:  
Der lægges særlig vægt på, at den nye medarbejder har:  
  • Evt. veterinærsygeplejerskeuddannelse
  • Erhvervserfaring
  • Gode samarbejdsevner
  • Godt overblik

Arbejdssted: 
Universitetshospitalet for Familiedyr, Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Dyrlægevej 16, 1870 Frederiksberg C. 

Løn- og ansættelsesforhold:  
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet, Offentligt Ansattes Organisatoner - Det Statslige Område (OAO-S) og 3F København (www.3fkbh.dk) Stillingen er tidsubegrænset og på 37 timer.
 
Spørgsmål:  
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Conny Sørensen Due på tlf.nr. 35332920 eller e-mail: co@sund.ku.dk
 
Ansøgning m.v.:  
Stillingen søges online via hjemmesiden Jobportalen (tryk på linket i "Søg stilling").  
Din ansøgning, CV, kopi af eksamenspapirer, anbefalinger etc. skal være modtaget senest fredag den 25. august 2017.
Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i en fil (pdf eller word).  
 
 
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.
 
 
  
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Conny Sørensen Due
E-mail: co@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 25-08-2017
Ansættelsesdato: 01-09-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin

Søg i stillinger