Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Vil du være med til at drive og udvikle Copenhagen Summer University på Københavns Universitet?

Vores gode medarbejder gennem mange år skal videre i en chefstilling, og Københavns Universitet søger derfor en engageret specialkonsulent med start 1. november 2017 til at være med til at udvikle, markedsføre og afholde Copenhagen Summer University, som årligt udbyder omkring 20 executive efteruddannelseskurser.  
 
Om os 
Københavns Universitet har siden 2011 hvert år afholdt Copenhagen Summer University (CSU) henover to uger i august. Sommeruniversitetet udbyder 5-dages kurser for offentligt- og privatansatte inden for en række forskellige områder, og hvert år deltager omkring 300 personer fra både Danmark og udlandet i kurserne. Kurserne er velbesøgte og får meget fine tilbagemeldinger fra kursusdeltagerne.  
 
Ansvaret for CSU ligger i Uddannelsesservice, som er en del af Københavns Universitets Fællesadministration. I Uddannelsesservice er vi ca. 100 medarbejdere, fordelt på seks sektioner, der arbejder sammen om at servicere og kvalitetsudvikle universitetet på uddannelsesområdet. Du bliver en del af Stab & Kommunikation, som udover at arbejde med Copenhagen Summer University er ansvarlig for alumneaktiviteter, arrangementer, intern kommunikation og stabsopgaver. Kontoret består af en sektionschef og ti engagerede, dygtige og hjælpsomme medarbejdere.  
 
Vi bor på Frue Plads i hjertet af København og er en af Indre Bys smukkeste arbejdspladser i historiske bygninger, indrettet som storrumskontorer.   
 
Om stillingen 
Vi har brug for en medarbejder, der ønsker at arbejde intensivt med CSU, og som er aktiv i alle faser, lige fra idéudvikling af nye kurser til markedsføring, afholdelse og økonomisk opfølgning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med efter- og videreuddannelse fra en højere læreanstalt. Dine opgaver vil bl.a. være udformning af nye kurser i samarbejde med universitetets fagmiljøer og fakulteternes ledelser, online og offline markedsføring, økonomistyring (budget og regnskab), deltageradministration, logistik og praktisk hjælp under kursusafholdelsen. Vi arbejder løbende med at strømline og forenkle de administrative processer, og det er derfor også vigtigt, at du kan forholde dig til spørgsmål omkring systemunderstøttelse og optimering af arbejdsgange. 
 
Du samarbejder tæt med en anden medarbejder om opgaven, og derudover får I hjælp af nogle studentermedhjælpere.  
 
Om dig 
Til stillingen søger vi en stærk faglig profil, som: 
 • motiveres af at udvikle og sælge executive-kurser til fagprofessionelle 
 • naturligt selv tager ansvar for at drive CSU effektivt og med succes, og som formår at skabe begejstring omkring opgaven 
 • er hjemmevant i Excel og fortrolig med at navigere i diverse administrative systemer (fx til kursusadministration m.m.)  
 • kan bevæge sig mellem det strategiske og praktiske plan uden at miste overblikket, og som kan løfte en bred portefølje af opgaver, der både rummer kursusudvikling, administration af kurser, økonomistyring og markedsføring m.m. 
 • trives i et tæt teamsamarbejde og med i øvrigt at samarbejde på tværs. Du har kontakt til mange kolleger på forskellige niveauer og med forskellig faglig baggrund, og det er vigtigt, at du i dette samarbejde er konstruktiv og løsningsorienteret 
 • er indstillet på også at løse akutte, praktiske problemer under selve kursusafholdelsen  
 • er velformuleret, skriver et korrekt dansk og kan formulere sig sikkert på engelsk 
Derudover forventer vi, at du har en kandidatgrad eller tilsvarende uddannelse, og et godt kendskab til KU og universitetssektoren er en stor fordel. Vi lægger desuden vægt på en empatisk og konstruktiv tilgang til kolleger, opgaveløsning og arbejdspladsen. 
 
Vi kan desuden tilbyde 
 • En attraktiv arbejdsplads med frugt- og fysioterapeutordning samt god selvbetalt og sund kantineordning 
 • Fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden, dog med fikstid inden for kl. 9 - 15  
 • En god arbejdskultur med en uformel omgangstone, gensidig sparring og fejringer af succeser 
 • Muligheder for relevant kompetenceudvikling

Ansøgning 
Send din ansøgning elektronisk vedlagt CV og evt. relevant dokumentation via jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget).   

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Ursula Baumgarten på 35 32 76 19. 
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer, og du bliver ansat som specialkonsulent. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller anden relevant faglige organisation, og der vil være mulighed for forhandling af personligt tillæg. Tiltrædelse senest 1. november 2017.  
 
Ansøgningsfrist: 30. august 2017 
 
Vi holder 1. samtaler d. 6., 7., og 8. september, og 2. samtaler d. 14. og 15. september. 
 
Københavns Universitet er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479, og hører med sine 37.000 studerende og 9.000 ansatte til de største i Norden og de højest rangerende i Europa. Universitetet består af seks fakulteter, som omfatter humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. KU’s ambition er til stadighed at udbyde og udvikle forskningsbaserede uddannelser af høj international kvalitet. Se mere på: www.ku.dk 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Ursula Baumgarten

Info

Ansøgningsfrist: 30-08-2017
Ansættelsesdato: 01-11-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Uddannelsesservice

Søg i stillinger