Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studerende til Copenhagen Health Innovation (CHI)

Vi søger en studerende, der er god til at arbejde struktureret med specifikke krav for leverancer, deadlines og opgaver. Du vil skulle bistå i administrativt arbejde i forbindelse med KU SUNDs innovationskonsulents opgaver i Copenhagen Health Innovation (CHI) samt hjælpe med praktiske opgaver og kommunikationsarbejde i forbindelse med inkubator-programmet Health Innovators, der er fysisk forankret i SUND Hub på Henrik Pontoppidansvej 4 på Nørrebro. Du kan læse mere om CHI her: http://copenhagenhealthinnovation.dk/

Du skal kunne arbejde struktureret, samt have en god forståelse for kommunikation på sociale medier. Det er en fordel, hvis du kommunikerer godt både på dansk og engelsk.

Arbejdsmængden vil variere fra uge til uge, men i gennemsnit 10-12 timer pr. uge. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og også vil kunne arbejde uden for almindelig arbejdstid.

De konkrete arbejdsopgaver er følgende:

Administrationsarbejde:

  • Indsamling af samtykkeerklæringer, timeregistreringer og lønsedler hos undervisere og andre samarbejdspartnere i CHI

  • Indsamling af samtykkeerklæringer, mødeprotokoller og start- og slutsedler fra studerende på kurser, hvor KU-SUND har indgået i et samarbejde

  • Indtastning i deltagerregistre af ovenstående dokumentation

Kommunikationsarbejde:

  • Bistå kommunikationsarbejdet i forbindelse med Health Innovators via diverse digitale platforme med konkrete opgaver

  • Hjælpe med opdatering af de nuværende platforme

  • Hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med events og oplæg (bestilling og afhentning af forplejning, opstilling af teknik etc.)

Løn- og ansættelsesvilkår:    

Det er en forudsætning at du er studerende – på bachelor- eller kandidatuddannelse. Ansættelse og aflønning er efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Organisationsaftalen for kontorfunktionærer i statens tjeneste HK/Stat. Du vil blive lønindplaceret som HK-studerende efter anciennitet. Der vil ikke være mulighed for lønforhandling. Arbejdstiden forventes at udgøre ca. 10 timer/ugen i gennemsnit, mere i travle perioder og mulighed for mindre i fx eksamensperioder.  Stillingen er tidsbegrænset og udløber 31. december 2019.

Ansøgning:  

Send ansøgning bilagt CV samt andre relevante dokumenter elektronisk via jobportalen (klik på ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget), så den er os i hænde senest den 25. august 2017. Samtaler finder sted efter nærmere aftale.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset køn og personlig baggrund til at søge stillingen.  

Tiltrædelse pr. 1. september 2017 eller snarest derefter.

Arbejdssted: SUND Hub på Henrik Pontoppidansvej 4, 2200 København N.

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nina Riis, Innovationskonsulent på KU SUND: nina.riis@sund.ku.dk, 93565678 eller Martin B. Justesen, specialkonsulent: martin.b.justesen@sund.ku.dk, 93565437

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Nina Louise Fynbo Riis

Info

Ansøgningsfrist: 25-08-2017
Ansættelsesdato: 01-09-2017
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Copenhagen Health Innovation (CHI)

Søg i stillinger