Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studerende til Cafélitten.

 Har du lyst til at arbejde et sted fyldt med studerende, liv og god stemning? Så er det måske dig, vi har brug for! 
 
Cafélitten søger netop nu 1-3 studenter, der kan arbejde ca. 4-6 timer om ugen i tidsrummet kl. 9-16 mandag til fredag. Du vil få mulighed for at møde politter fra alle årgange, lære forskellen på god og dårlig kaffe og lege DJ bag kaffedisken.  
 
Du vil få faste uegentlige vagter i caféen, hvor du vil stå for en del af den daglige drift bl.a. i form af kaffebrygning, salg af slik, opvask, lettere rengøring og vareopfyldning. Derudover varetager vi også mange opgaver for Økonomisk Institut, og det forventes, at du også er klar på at give en hånd med i forbindelse med diverse arrangementer, receptioner, møder, translokationer mv., der både ligger i hverdage og weekender. 
 
Så er du en frisk, smilende, hjælpsom og ansvarsfuld polit-studerende (nystartet eller garvet) kan det bedste studiejob, man kan forestille sig, blive dit! 
 
Løn og ansættelsesvilkår: 
Ansættelsen sker på individuelle aftalte vilkår. Lønnen er fastsat individuelt og udgør per time kr. 129,67 (1. april 2012-niveau).  
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du ved ansættelsen er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelse.  
 
Yderligere oplysninger: 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Signe tlf. 42225243, eller henvende dig til en af de ansatte bag disken i Cafélitten. 
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Hvis du kunne tænke dig at søge stillingen, så send en ansøgning og CV indeholdende navn, alder, semester og skema inden mandag d. 4. september 2017.
Ansøgning skal sendes via  jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget).
 
Tiltrædelse 11. september 2017. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig!  
 
Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i en fil (pdf eller Word).  
 
Ansøgninger som modtages efter ansøgningsfristens udløb vil ikke blive accepteret. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 04-09-2017
Ansættelsesdato: 11-09-2017
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Økonomisk Institut

Søg i stillinger