Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Eksamenssekretær til Institut for Psykologi på Københavns Universitet

Hvis du vil være med til at sikre, at der er styr på eksamensadministrationen, så er du måske vores nye kollega?  
 
Institut for Psykologi søger pr. 1. december 2017 en ny eksamenssekretær 37 timer pr. uge.
 
Hvem er vi  
Institut for Psykologi har ca. 120 faste medarbejdere og omkring 1.600 studerende. Derudover er der en stor gruppe af eksterne undervisere og censorer, som har deres daglige gang på instituttet. Vi er 20 administrative medarbejdere, som varetager mange forskelige opgaver indenfor bl.a. økonomi, forskerstøtte, studie- og ph.d.-administration samt it.
 
Du vil komme til at indgå i den studieadministrative gruppe bestående af 7 medarbejdere, der arbejder tæt sammen om at give vores studerende og videnskabelige medarbejdere den bedste service. Gruppen er ansvarlig for hovedparten af de daglige opgaver i forbindelse med de studerendes studieforløb som f.eks. eksamens- og undervisningsplanlægning, åben uddannelse, studienævnsbetjening, akkreditering og udvekslingsstuderende.
 
I de senere år er en stor del af de administrative processer blevet digitaliserede. For eksamensområdet betyder det f.eks., at alle skriftlige prøver afleveres elektronisk, og at den efterfølgende håndtering udelukkede foregår i Digital Eksamen, universitetets eksamenssystem.
 
Dine opgaver  
I samarbejde med instituttets Studieleder og anden eksamenssekretær vil du få til opgave, at sikre at de studerende får et godt eksamensforløb og at eksamen afvikles i henhold til gældende eksamensbestemmelser. Det indebærer:  
 • Planlægning af skriftlige og mundtlige eksaminer samt feedback forløb  
 • Bestille og fordele censorer og eksaminatorer  
 • Opsætning, afholdelse og efterbehandling af eksaminer i Digital Eksamen og Exam Schedular.  
 • Registrering og journalisering af bedømmelser, dispensationer, lægeerklæringer mm. Redigere og opdatere eksamenssiderne på instituttets hjemmeside og Københavns Universitets intranet (KUnet)  
 • Vejledning og information til studerende, telefonisk og via e-mail.  
 • Sikre at de studerende overholder krav og bestemmelserne i henhold til relevante studieordninger.  
 • Deltage i udviklingen af eksamensområdet både i forhold til arbejdsprocesser og digitalisering.  
Vi forventer, at du  
 • har relevant uddannelse og administrativ erfaring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med studie- og universitetsadministration, men det er ikke en forudsætning.  
 • behersker engelsk såvel mundtligt som skriftligt, da en stor del af instituttets medarbejdere og studerende er engelsktalende  
 • er systematisk, struktureret og kan arbejde selvstændigt  
 • er serviceminded og ansvarsbevist  
 • kan navigere i mange it-systemer
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer på kryds og tværs af organisationen samt med eksterne undervisere og censorer, så det er vigtigt, at du er åben og fleksibel.
 
Vi tilbyder  
Vi tilbyder et afvekslende og levende job i et godt arbejdsmiljø. Vi hjælper hinanden og vores omgangstone er præget af imødekommenhed og humor med respekt for den enkelte. Du vil få et bredt kendskab til universitetets studieadministration, og indsigt i de processer der er forudsætningen for, at instituttet kan levere god undervisning og forskning. Du vil få gode muligheder at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og samtidig er vi en arbejdsplads, der lægger vægt på, at der skal være sammenhæng mellem arbejdsliv og privatliv.  
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for HK/Stat. Der er mulighed for forhandling af tillæg.  
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Faglig leder Anna Marie Bramsen, tlf. 35 32 48 03, e-mail anna.bramsen@psy.ku.dk eller sekretariatsleder Charlotte Schönbeck, tlf. 35 32 48 12, e-mail charlotte.schonbeck@psy.ku.dk
 
Ansøgning  
Ansøgning, bilagt CV og eventuelle referencer, skal sendes via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) onsdag den 27. september 2017. Vi planlægger at afholde 1. og 2. samtaler i uge 40 og 41. Tiltrædelse 1. december 2017.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Charlotte Schönbeck

Kontakt

Anna Marie Bramsen

Info

Ansøgningsfrist: 27-09-2017
Ansættelsesdato: 01-12-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Psykologi

Søg i stillinger