Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studerende HK

Studerende HK  
 
Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet søger en studerende til ansættelse pr. 1. oktober til praktiske opgaver i vores reception.  
 
Arbejdsopgaver  
Stillingen indeholder primært opgaver i forhold til aflastning af vores receptionist, f.eks. oprydningsopgaver, postfordeling, opdækning til møder, scanne materialer for undervisere mm. Derudover vil der være en tilbagevendende opgave med forsendelse af en udstilling (Eyes on Syria).  
 
Til disse opgaver har vi brug for dig 5 timer om ugen – vi er fleksible i forhold til planlægningen.  
 
Derudover er det tanken, at du hjælper til når der er behov for hjælp til forskellige faglige konferencer. Det kan være forskellige opgaver i forbindelse med forberedelse eller afrydning efter konferencen. Omfanget vil variere afhængigt af behovet.
 
Dine kompetencer  
Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.  
 
Derudover er du:  
• Ansvarsfuld og kan tage selvstændigt initiativ i opgaveløsningen  
• Fokuseret på at give god service til instituttets ansatte, studerende og gæster  
• God til at kommunikere på både dansk og engelsk.  
 
Ansættelsesforhold  
Stillingen er tidsbegrænset og udløber 30/06-2019 med mulighed for forlængelse.  
 
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Minimumstimelønnen er kr. 119,32. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.  
 
Yderligere oplysninger  
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Marianne Brabrand (24 85 13 08). Du kan endvidere læse mere om ToRS på: http://tors.ku.dk/.  
 
Ansøgning mv.  
Send venligst ansøgning bilagt CV, karakterudskrift og dokumentation for indskrivning elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk, så den er universitetet i hænde senest den 27. september 2017. Ansættelsessamtaler finder sted snarest derefter.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Marianne Josefine Brabrand

Info

Ansøgningsfrist: 27-09-2017
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier

Søg i stillinger