Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Web-kommunikator til SCIENCE Uddannelse

Kan du skrive klare, modtagerorienterede tekster? Og har du styr på digital kommunikation og UX design?  
 
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) ved Københavns Universitet søger en kollega til Sektion Studie- og Karrierevejledning i SCIENCE Uddannelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2018. 
 
Om stillingen 
Du skal bidrage til at løfte kvaliteten i intranetkommunikationen til de knap 10.000 studerende på SCIENCE. På vores intranet (KUnet), formidler vi alle muligheder, tilbud og regler og rammer til de studerende. Siderne er informationstunge, så vi arbejder hele tiden på at forbedre kvaliteten af indholdet. Der er både opgaver om at skrive nye tekster, gøre gamle tekster bedre og bygge en meningsfuld navigation mellem de forskellige sider. Brugerperspektiv er et nøgleord. Du bliver en del af et team på fem kollegaer, som du skal samarbejde med og kan hente input hos.  
 
Din baggrund  
Du har en kandidatuddannelse inden for fx kommunikation, dansk, retorik, digitalt design /kommunikation, it, informationsvidenskab el.lign. Desuden skal du have gode engelskkvalifikationer. Du har i din uddannelse/karriere haft fokus på webformidling og skriftlig kommunikation, og du har flair for det tekniske.  
 
Vi forventer, at du: 
  • kan skrive korte, klare og klikbare tekster til nettet på både dansk og engelsk  
  • ved, hvordan videoer, screencasts, krydslinks og grafik bruges bedst på web 
  • forstår at redigere i CMS, HTML, CSS 
  • kan planlægge et meningsfuldt brugerdesign på vores intranetsider, så der er god logik i, hvor, hvad præsenteres. Du har altså helt styr på usability 
  • kan arbejde selvstændigt og systematisk og begå dig konstruktivt i en politisk styret organisation.

Endvidere er det vigtigt, at du kan planlægge og styre IT-projekter evt. i samarbejde med eksterne parter 

 
Hvis du har indblik i universitetsuddannelsesområdet og de studieadministrative praksisser er det bestemt en fordel, men det er ikke et krav.  
 
Om os 
SCIENCE Uddannelse har ca. 70 medarbejdere og varetager den daglige administration, drift og udvikling på uddannelsesområdet. Sektion Studie- og Karrierevejledning består af 16 fuldtidsansatte medarbejdere og en sektionsleder. 
 
Sektionens primære opgave er at udvikle og drifte studieunderstøttende initiativer og aktiviteter på fakultetet. Det betyder, at vi arbejder med studie- og karrierevejledning, studieintroduktion, kommunikation på web og meget andet. Vi samarbejder desuden med vores kolleger i resten af SCIENCE Uddannelse om den løbende udvikling af administrative processer, som har betydning for de studerendes uddannelsesforløb og trivsel. 
 
Vi tilbyder  
  • en spændende, ansvarsfuld og udviklende stilling med tempo 
  • engagerede og gode kolleger 
  • et udviklingsorienteret og godt socialt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone
Ansættelsesforhold 
Ansættelsen sker som akademisk medarbejder i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten.  
Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Aflønning i henhold til AC-overenskomst er anciennitetsbestemt. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Vi har flekstid. 
 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til specialkonsulent Anine Skjøt Møller, anine.skjoet.moeller@science.ku.dk. Tlf. 3533 4953. 
 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), senest den 24/10.  
 
Bilag: Vi vil meget gerne se eksempler på webtekster og/eller hjemmesider, som du har produceret. Vedhæft teksteksempler (max 1 side) eller links til hjemmesider, som bilag til din ansøgning i Jobportalen. 
 
1. runde samtaler vil foregå i uge 45. 
 
2. runde samtaler vil foregå i uge 46. Der vil til 2. samtale blive stillet en opgave, som skal forberedes. Der tages referencer i forbindelse med 2. samtaler. 
 
SCIENCE er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. 
 
Vil du vide mere om SCIENCE? Se www.science.ku.dk og https://www.youtube.com/watch?v=v3QcgLWU4OQ#action=share
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Anine Skjøt Møller

Info

Ansøgningsfrist: 24-10-2017
Ansættelsesdato: 01-12-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: SCIENCE Uddannelse

Søg i stillinger