Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studenterberegner til Biostatistisk afdeling

En stilling som studenterberegner ved Biostatistisk Afdeling, Institut for Folkesundheds-videnskab, Københavns Universitet er ledig til besættelse snarest. 
 
Arbejdsopgaverne indbefatter bl.a.: 
Programmerings- og databehandlingsopgaver i forbindelse med de videnskabelige medarbejderes forsknings- og undervisningsaktivitet, oftest ved brug af statistiske programpakker som R og SAS. 
 
Ansættelsesvilkår: 
Arbejdstiden vil være ca. 11 t/u i gennemsnit, efter nærmere aftale med afdelingen.
 
Løn i henhold til overenskomst mellem Staten og Prosa.  
 
Ansøgningsfrist: 
Søg stillingen via linket nedenfor. Ansøgningen skal være modtaget senest d. 1. november 2017.  
 
Kontaktpersoner:  
For yderligere oplysninger om stillingen kontakt Esben Budtz-Jørgensen, ebj@biostat.ku.dk tlf. 35 32 75 27 eller Kathe Jensen, kje@sund.ku.dk tlf. 35 32 79 04. 
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har ca. 7500 studerende, ca. 1500 ph.d.-studerende og beskæftiger ca. 3200 medarbejdere. Fakultetet skaber ny viden og formidling gennem sine kerneaktiviteter: forskning, undervisning, videndeling og kommunikation. Med grundforskningsområder lige fra molekylære studier til samfundsstudier bidrager fakultetet til en sund fremtid gennem sine kandidater, forskningsresultater og opfindelser til gavn for patienterne og samfundet. 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 01-11-2017
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Biostatistisk afdeling

Søg i stillinger