Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Leder for nyoprettet team for efter- og videreuddannelse (EVU) til Danmarks største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – i daglig tale SCIENCE – ønsker at videreudvikle og udbygge vores eksisterende efter- og videreuddannelsesområde, så vores forskeres viden og forskning kommer endnu flere til gode - nationalt som internationalt. Vi søger derfor en dynamisk leder til en spændende nyoprettet stilling på EVU-området fra 1. januar 2018 eller snarest muligt.  
 
Som EVU-leder skal du koordinere og videreudvikle skræddersyede EVU-aktiviteter i samarbejde med Fakultetets institutter og i samarbejde med kollegaer i SCIENCE Uddannelse, samtænke og samordne disse med de ECTS-bærende EVU-aktiviteter. Du skal opbygge et team, der kan sikre en kundeorienteret tilgang til EVU-aktiviteterne med fokus på værdiskabelse og service. 
 
Du skal rådgive institutledere m.fl. om strategisk udvikling af EVU-området, ligesom du i det daglige skal arbejde tæt sammen med kollegaer i Fakultetssekretariatet fra bl.a. Uddannelseskontoret, Erhvervs- og myndighedsområdet og Kommunikation. EVU-enheden bliver placeret i SCIENCE Uddannelse.   
 
Om SCIENCE 
SCIENCE bidrager til løsning af de store udfordringer, som Danmark står over for i en verden under hastig forandring med øget pres på naturressourcerne og markante klimaforandringer. Vi er en institution med stolte traditioner og masser af historie, og vi lever af at tænke nyt og sprænge rammerne. Med et budget på godt 3 milliarder, 4.500 ansatte på 12 institutter og i Fakultets­sekretariatet samt 9.500 studerende fordelt på 21 bachelor­uddannelser og 33 kandidat­uddannelser udgør SCIENCE mere end en tredjedel af Københavns Universitet. 
 
Om stillingen  
Du bliver ansvarlig for en bred opgaveportefølje herunder: 
 • at bidrage til at udvikle strategier, organisering og bæredygtige forretningsmodeller af EVU-området samt implementering heraf i samarbejde med ledelsen på SCIENCE 
 • at professionalisere markedsføringen af efter- og videreuddannelsesområdet i samarbejde med den øvrige KU/SCIENCE organisation 
 • at sikre udvikling af tilbud om efter- og videreuddannelse som bidrager til at styrke kvalitet og vækst i de virksomheder, myndigheder og organisationer som trækker på SCIENCE kompetencer 
 • at skabe stærke partnerskaber og netværk med kunder og samarbejdspartnere 
 • at medvirke til at sikre synergi mellem EVU-området og forsknings-, uddannelses- og formidlingsområdet i øvrigt 
 • at medvirke til at udvikle og sikre driften af de administrative processer for efter- og videreuddannelse i et samarbejde med den øvrige KU/SCIENCE organisation 
Din profil 
Vi søger en person med tyngde. Derfor stiller vi store krav til din baggrund. Den ideelle kandidat har: 
 • erfaring med forretningsorienteret og strategisk ledelse 
 • indsigt i og erfaring med efter- og videreuddannelsesområdet 
 • stærke analytiske kompetencer og gode kommunikative egenskaber 
 • evner for at sætte retning, træffe beslutninger og implementere disse i praksis i en samarbejdskrævende organisation 
 • lyst til og erfaring med at indgå i et samarbejde med en gruppe af medarbejdere og ledere med stor diversitet i opgaveporteføljen 
 • lyst til og mod på at udvikle et nyt forretningsområde 
 • stor personlig integritet, et højt energiniveau og humor    
 • relevant akademisk uddannelse 
Det er vigtigt, at du har forståelse for universitetets kultur, virke og rammebetingelser og har flair for at navigere i en politisk kontekst og i en stadig mere international organisation. 
 
Som person er du motiverende, udadvendt og samarbejdsorienteret. Fagligt er du inspirerende og lægger vægt på at have fingeren på pulsen, så du kan bidrage til at udvikle EVU-området til glæde for kolleger, SCIENCE og samfundet. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten. Du vil blive indplaceret som chefkonsulent. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. 
 
SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. 
 
Din ansøgning 
Er du interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 5. november 2017. Ansættelsessamtaler vil finde sted den 9. eller 10. november. Ansøgere, som går videre til 2. samtalerunde, skal deltage i testtilbagemelding den 15. november og samtale den 23. november.  
 
Yderligere oplysninger 
Studiechef Karen Rønnow, tlf. 28754258 eller Fakultetsdirektør Henrik Zobbe, tlf. 30590316. 
 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Karen Rønnow

Info

Ansøgningsfrist: 05-11-2017
Ansættelsesdato: 01-01-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: SCIENCE Uddannelse

Søg i stillinger