Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studerende til Koncern-it på Københavns Universitet

Vi søger to studerende til sektionen Projekter, Portefølje og rapportering i Koncern-it på Københavns Universitet med start hurtigst muligt. 
 
Du deltager i løsning af en række forskellige opgaver i sektionen i samarbejde med dine flinke kollegaer fra sektionen:   
  • Referater fra projektmøder 
  • Nyheder og status fra projekter i Koncern-it 
  • Supportere projekt- og programledere 
  • Rapportering på timer og forbrug pr. projekt i kr. 
Vi forventer, at du 
  • Er udadvendt, ansvarsbevidst og serviceminded 
  • Kan samarbejde og har et godt humør 
  • Bidrager med dine erfaringer som studerende i arbejdet 
  • Har it-kompetencer på lidt over brugerniveau, et godt kendskab til Microsoft Office pakken og flair for at anvende forskellige it-systemer 
  • Har interesse for projektarbejde 
  • Har minimum 2 år tilbage af dit studie 
En forudsætning for ansættelse er, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.   
 
Hvem er vi 
Koncern-it er den fælles it-afdeling på Københavns Universitet med ca. 130 fuldtidsansatte. Afdelingen har til huse i historiske bygninger i Københavns centrum. Projekter, portefølje og rapportering er en sektion, hvor opgaverne vedrørende projektledelse, porteføljestyring, projektmetodik og rapportering er samlet. Sektionen består pt. af 16 medarbejdere. Du kan læse mere om os på it.ku.dk/ 
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Arbejdstiden er i gennemsnit 10 timer om ugen.
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) §35. Minimumstimelønnen er kr. 119,32. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.   
 
Yderligere oplysninger 
Nærmere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Projekt- og porteføljechef i Koncern-it Kirsten Mathiasen, e-mail: kima@adm.ku.dk, tlf. 23823014.  
 
Ansøgning 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle til at søge stillingerne uanset personlig baggrund.   
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning bilagt studiekort via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest tirsdag d. 24. oktober 2017. Tiltrædelse hurtigst muligt.  
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Kirsten Mathiasen
E-mail: kima@adm.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 24-10-2017
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Koncern-it

Søg i stillinger