Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Sekretær søges til Det Juridiske Fakkultet

Sekretær med et godt overblik og flair for god service søges til Det Juridiske Fakultet  
 
Forskningssekretærteamet på Det Juridiske Fakultet søger en ny kollega til at varetage administrativ understøttelse af vores forskningscentre.  
 
Vores nye kollega skal være en teamspiller, som samtidig er i stand til at tage et selvstændigt ansvar for sine opgaver i en omskiftelig hverdag, hvor tempoet ofte er højt, og god service er noget vi ikke går på kompromis med.  
 
Forskningssekretærteamet understøtter fakultetets videnskabelige personale med administrativ hjælp til forskningsrelaterede opgaver. I et levende forskningsmiljø skal du selv kunne byde ind på opgaver, være imødekommende og fleksibel i din opgaveløsning. I travle perioder er det vigtigt, at du har et godt overblik, kan tilrettelægge og prioritere dine arbejdsopgaver.  
Forskningsservice varetager en bred række opgaver på fakultetet og består i alt af 4 teams. Du kan læse mere om os her  
 
Arbejdsopgaver  
Forskningssekretærteamets væsentligste opgave er at være tovholder på praktiske og administrative opgaver for de enkelte forskningscentre herunder bistå med gennemførelse af faglige seminarer og møder. Derudover sørger teamet for modtagelse af nye videnskabelige medarbejdere og gæsteforskere, rejsebestillinger, håndtering af fakturaer, hjælp til rejseafregninger og diverse ad hoc opgaver.
 
Kvalifikationer  
Vi lægger vægt på, at du:
  • er kontoruddannet og har flair for administration  
  • taler flydende dansk og engelsk  
  • er serviceminded og en teamspiller, der vil bidrage til teamets udvikling  
  • er opsøgende og god til at kommunikere  
  • er proaktiv, omstillingsparat og udviklingsorienteret  
  • kan navigere i et travlt og dynamisk forskningsmiljø  
  • har gode IT kundskaber (Gerne superbruger i Office-pakken og kendskab til Captia)  
Løn og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomst) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Du vil blive indplaceret i løngruppe 3, sats 1 (aktuelt niveau 25.993,75 kr.). Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.  
 
Stillingen er tidsubegrænset og tiltrædelse er snarest muligt dog senest den 1. december 2017.  
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi har flekstidsordning.  
 
Ansøgning  
Du skal sende din ansøgning via jobsiden ved at klikke på knappen "søg stillingen" nederst på siden. Ansøgningsfristen er den 26. oktober 2017. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43 og evt. 44.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til chef for Forskningsservice Lykke Sennels-Andersen, tlf. 29 61 25 21, e-mail lykke@jur.ku.dk.  
 
__________________________________________________________________________________________________________  
Det Juridiske Fakultet er ét af seks fakulteter ved Københavns Universitet. Fakultetet har ansvar for forskning, undervisning og formidling på det retsvidenskabelige område. Forskningen foregår bl.a. i forskningscentre og forskningsgrupper med fokus på tematiske satsningsområder. Fakultetet omfatter ca. 80 faste videnskabelige medarbejdere, ca. 65 ph.d.-studerende samt ca. 70 administrative medarbejdere. Omkring 20 af de videnskabelige medarbejdere er ansat i kraft af eksterne bevillinger. Desuden er der ca. 450 deltidsansatte undervisere til varetagelse af en del af undervisningen ved den juridiske uddannelse, der omfatter ca. 4.500 studerende. Flere oplysninger kan læses på http://jura.ku.dk/. Her findes bl.a. Fakultetets samlede strategi frem mod 2016 http://jura.ku.dk/om_fakultetet/strategi/forside-temp/ 
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Lykke Sennels-Andersen

Info

Ansøgningsfrist: 26-10-2017
Ansættelsesdato: 01-11-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Det Juridiske Fakultet

Søg i stillinger