Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Læge til kliniske forskningsprojekter (videnskabelig assistent)

 
Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet en videnskabelig assistent pr. 1. februar 2018 for en 1-årig periode.   
 
 
Baggrund  
På Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet er der på baggrund af en bevilling fra Novo Nordisk Fonden blevet etableret The Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research (Metabolismecentret), som åbnede i foråret 2010. Den ledige stilling er i forskningsgruppen Clinical Translational Metabolism som ledes af Signe Torekov 
 
Projektbeskrivelse
Du vil blive tilknyttet flere kliniske projekter indenfor metabolisme og hjertekar sygdom.  
 
Projekterne omhandler bl.a. behandling og forebyggelse af fedme hvor fysisk træning og behandling med appetithormonet GLP-1 (liraglutide) spiller en vigtig rolle. Begge disse behandlingsmuligheder har vist sig gunstigt hver især ift. vægttabsvedligeholdelse, ”metabolisk sundhed”, appetitregulering og systemisk inflammation – men kan vi opnå en synergieffekt ved at kombinere dem? 
 
Et andet projekt beskæftiger sig med kobling mellem sukkerstofskiftet og hjertekar-system, herunder behandling med antibiotika og ændringer i sukkerstofskiftet og GLP-1 samt elektrisk hjerteaktivitet.   
 
Du vil blive en del af en større forskningsgruppe, hvor forskningsområderne er fokuseret omkring klinisk behandling af fedme og diabetes samt kobling til hjertesygdom. Se mere på http://bmi.ku.dk/english/research/endocrinology_research_section/clinical-translational-metabolism/ samt http://bmi.ku.dk/english/research/Endocrinology_Research_Section/translational_metabolic_physiology/ 
Projekterne kræver gode evner til at samarbejde, men bestemt også evne til at arbejde selvstændigt. Vi ønsker en klinisk assistent der har stor interesse for forskning og kliniske studier. 
 
Primære arbejdsopgaver 
 • Først og fremmest udarbejdning af din egen Ph.d.-plan, herunder ansøgning og indskrivning som Ph.d studerende. 
 • Styring af stort klinisk lægemiddelstudiestudie (i samarbejde med 2 andre ph.d.-studerende), overholdelse af GCP-regler og inklusion af og samtale med forsøgsdeltagere på Endokrinologisk afdeling, Hvidovre Hospital 
 • Styring af klinisk studie på Endokrinologisk afdeling, Biomedicinsk Institut, Københavns Universitet 
 • Udførelse af måltidstest, oral glukose belastningstest, blodprøvetagning, fedtbiopsi, Flow Mediated Dilation test mm. 
 
Kvalifikationer 
 • Har en kandidatuddannelse i Medicin 
 • Har lidt forskningserfaring 
 • Har lidt erfaring med kliniske studier 
 • Gerne erfaring med endokrinologi og/eller kardiologi 
 • Har god statistisk forståelse 
 • Kan udføre selvstændigt eksperimentelt arbejde, samt efterfølgende analyse og fortolkning af opnåede resultater 
 • Er flydende i mundlig og skriftlig engelsk og god til at skrive artikler 
 • Er selvstændig, god til at samarbejde, iderig og kan bidrage med nye vinkler på forskningsprojekter 
 
Løn og ansættelsesforhold   
Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Ansættelsen er omfattet af stillingsstrukturen for videnskabeligt personale ved universiteter 2013. 
Stillingen vil være på niveau som videnskabelig assistent. Bruttolønnen for en videnskabelig assistent er i intervallet 28.010,50 Kr. til 33.425,25 Kr. afhængig af anciennitet. Der er her udover mulighed for at forhandle et eventuelt tillæg. Stillingen er tidsbegrænset for 1 år. 
Forudsætningerne for at varetage de enkelte jobfunktioner er den primære baggrund for udvælgelse af ansøgerne, og vi opfordrer derfor alle – uanset personlig baggrund – til at søge stillingen. Dit ansættelsessted vil være Københavns Universitet, Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research/Metabolismecentret, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.   
 
 
Ansøgningsprocedure 
Ansøgningsfristen er senest den 12. november 2017, ved at klikke på ”Søg online” nedenfor og skal indeholde nedenstående: 
 • Motiveret ansøgning med en redegørelse for opfyldning af kvalifikationer 
 • CV 
 • Evt. publikationsliste 
 • Kandidatbevis og karakterudskrift 
 • Evt. udtalelser 
 
Afholdelse af samtaler i uge 46, eller hurtigst herefter. 
 
Kontakt gerne Lektor, forskningsgruppegruppeleder Signe Torekov Torekov@sund.ku.dk, tlf 22983827 for mere information om stillingen. Ved administrative spørgsmål kontakt HR-konsulent Henriette Strand Nielsen, hsn@sund.ku.dk
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Henriette Strand Nielsen
E-mail: hsn@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 12-11-2017
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Novo Norsisk Foundation Center for Basic Metabolic Research

Søg i stillinger