Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Kommunikationsmedarbejder med flair for kampagner

På Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – i daglig tale SCIENCE – søger vi ny kollega, der kan være med til yderligere at styrke vores eksterne og interne kommunikation. 
 
Du bliver en del af SCIENCE Kommunikation, hvor vi løser en lang række meget forskellige interne og eksterne kommunikationsopgaver. Målet er at skabe synlighed omkring fakultetets uddannelser og forskning og understøtte den interne sammenhængskraft på tværs af SCIENCE, der er Danmarks største natur- og biovidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution.  
 
Om SCIENCE 
SCIENCE bidrager til løsninger af de store udfordringer, som Danmark står over for i en verden under hastig forandring og med et øget pres på naturressourcerne og markante klimaforandringer. Vi er en institution med stolte traditioner og masser af historie, og vi lever af at tænke nyt og sprænge rammerne. Med et budget på godt 3 milliarder, 4.500 ansatte på 12 institutter og i Fakultetssekretariatet samt 9.500 studerende fordelt på 21 bacheloruddannelser og 33 kandidatuddannelser udgør SCIENCE mere end en tredjedel af Københavns Universitet.  
 
Dine opgaver 
I SCIENCE Kommunikation skal du beskæftige dig med både intern og ekstern kommunikation. Du bliver en del af et kommunikationsteam, som tager sig af de mange små og store kommunikationsopgaver, som fakultetet har brug for bliver håndteret på et højt faglig niveau. I det samarbejde kan du være tovholder og styrende kraft på et projekt – eller sparringspartner og leverandør på kollegernes projekter. Du skal kunne lægge en solid kommunikations- eller kampagneplan, der tager højde for både de aktuelle behov og de mere langsigtede og strategiske behov. Endelig skal du bruge din faglighed til sammen med kollegerne at udvikle vores samlede kommunikation, så vi sikrer, at vi aldrig går i stå, men hele tiden kan tilbyde organisationen de løsninger, som der er behov for.  
 
Din profil 
Vi forventer, at du 
 
 • har en kommunikationsfaglig baggrund, eksempelvis cand.comm., cand. public., cand.mag. i medievidenskab eller journalist 
 • har flere års kommunikations- og kampagneerfaring fra en større organisation – og gerne har erfaring med markedsføring 
 • har erfaring med strategiudvikling samt tilrettelæggelse og styring af kommunikationsarbejde i projekter, der strækker sig over kortere eller længere tid  
 • er kreativ, idérig og med på at gå nye veje for at nå vores mål for kommunikation 
 • er velskrivende og har styr på både retskrivning og kommatering. Måske har du også erfaring med produktion af video, podcast eller lignende 
 • er ansvarsbevidst og proaktiv i forhold til at få opgaver løst både professionelt og til tiden 
 • mestrer engelsk på et aktivt niveau, så du fx kan gennemføre et interview på engelsk 
Som person forventer vi, at du er en engageret holdspiller, som trives med at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer i vores egen enhed, på fakultetet og med institutterne. Du skal være omstillingsparat og fleksibel i forhold til nye opgaver og udfordringer, der opstår undervejs. Endelig er det vigtigt, at du er hjælpsom og tillidvækkende i forhold til dine kolleger i afdelingen og på resten af fakultetet.  
 
Om SCIENCE Kommunikation 
SCIENCE Kommunikation består af 13 medarbejdere og er en del af SCIENCE Ledelse og Kommunikation. Vi har mange forskellige opgaver og er bl.a. ansvarlige for  
 • forskningsformidling og pressehåndtering i tæt samarbejde med forskere og kommunikationsmedarbejdere på institutterne 
 • fakultetets hjemmeside, intranet og sociale medier både på dansk og engelsk 
 • intern kommunikation – herunder vores interne nyhedsbreve både på dansk og engelsk 
 • fakultetets ledelseskommunikation og øvrige identitetsskabede kommunikation  
 • krisekommunikation og forandringskommunikation samt kommunikationsrådgivning for fakultetets direktion og ledelsesgruppe 
 • fakultetets skole- og gymnasietjeneste, der gennem undervisning og besøgsaktiviteter for elever i folkeskolen og gymnasiet skaber opmærksomhed om vores uddannelser og forskning.  
 • markedsføring af fakultetets uddannelser 
Vi arbejder med mange forskellige kanaler, digitale såvel som trykte, for at nå ud til vores mange målgrupper, der blandt andre tæller studerende i ind- og udland, gymnasie- og folkeskolelærere samt deres elever, erhvervsliv og myndigheder, pressen, medarbejdere og den danske befolkning. Desuden arbejder vi tæt sammen med universitetets centrale kommunikationsafdeling og kommunikationsmedarbejdere på institutterne. 
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Hvis du har en kandidatuddannelse som fx cand.comm. eller cand. public på baggrund af en bacheloruddannelse (dog ikke en bachelor fra SDU i journalistik – linje A), vil du blive indplaceret som akademisk medarbejder i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten hvor lønnen er anciennitetsbestemt.  
 
Hvis du er uddannet journalist eller cand. public. på baggrund af en professionsuddannelse i journalistik eller bachelor fra SDU i journalistik – linje A, vil løn og ansættelsesvilkår være i henhold til gældende overenskomst for journalister i statens tjeneste og aftale for praktikanter, der under deres uddannelse til journalist ansættes i staten hvor lønnen er anciennitetsbestemt.
 
Der vil i begge indplaceringer være mulighed for at forhandle et tillæg efter kvalifikationer.  Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.  
 
SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrette arbejdet fleksibelt. 
 
Din ansøgning 
Er du interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning via jobsiden på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 13. november 2017. Vedlæg gerne et eksempel på dit arbejde samt uddannelsesbevis. Ansættelsessamtaler finder sted mandag 20. november 2017. Ansøgere, som går videre til 2. samtale, skal dels gennemføre en faglig test, dels deltage i en 2. samtale den 23. november 2017. Vi forventer, at du kan tiltræde 1. januar 2018 eller snarest derefter.  
 
Yderligere oplysninger 
Du kan læse mere om fakultetet på www.science.ku.dk. Har du spørgsmål om stillingens faglige indhold, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Birgitte Lyhne, tlf. 93 56 58 64.
 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Birgitte Lyhne Broksø

Info

Ansøgningsfrist: 13-11-2017
Ansættelsesdato: 01-01-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: SCIENCE Kommunikation

Søg i stillinger