Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Vi søger 5 studenterstudievejledere til ungdomslaboratoriet

Ungdomslaboratoriet  
Gymnasieklasser kan besøge Niels Bohr Institutet og udføre eksperimenter i et laboratorium, der råder over udstyr, som ikke er til rådighed på de fleste gymnasier. Eksperimenterne gennemføres under vejledning af erfarne fysikstuderende. Vi søger 5 studenterstudievejledere til laboratoriet pr 15. december 2017 eller snarest derefter.  
 
Arbejdsbeskrivelse  
Arbejdet består primært i at vejlede gymnasieklasser i brug af udstyret og sikre at deres laboratoriearbejde foregår under sikkerhedsmæssigt forsvarlige forhold. Ungdomslaboratoriet tilbyder bl.a. eksperimenter indenfor emnerne: solceller, drivhusgasser, laserfysik, lys og farver, radioaktivitet (neutronkilde og gammaspektroskopi) og superledning. Hertil kommer forberedelse inkl. udfærdigelse af vejledninger for eleverne og deres lærere. Studenterstudievejledere sørger også for at laboratorieudstyret holdes i funktionsdygtig stand.  
 
Faglige forudsætninger  
Mindst et par års studieerfaring foretrækkes. Det er også en stor fordel, hvis du har påbegyndt eller afsluttet kurserne Fysiske Undervisningsforsøg og/eller Grundkursus i de naturvidenskabelige fags didaktik. Du skal først og fremmest have lyst til at formidle fysik overfor gymnasieelever med udgangspunkt i Ungdomslaboratoriets eksperimenter. Det er naturligvis også en fordel, hvis du har undervisningserfaring fra gymnasie-, folke- eller ungdomsskole mv.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund for studenterundervisere ved de højere uddannelsesinstitutioner med tilhørende protokollat med indplacering som studenterstudievejleder. Lønnen er 186,52 kr. i timen. Ansættelsen er tidubegrænset dog max 7 år. Du vil blive ansat til gennemsnitligt 3 timer om ugen.  
 
Yderligere info  
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ian Bearden på bearden@nbi.ku.dk.  
 
Ansøgning  
Send ansøgning vedlagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Ansøgningsfristen er den 24. november 2017. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 24-11-2017
Ansættelsesdato: 25-12-2017
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Niels Bohr Institutet

Søg i stillinger