Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Laboranter ved Institut for Immunologi og Mikrobiologi

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND)   
Københavns Universitet 
 
Laborant  
Ved Institut for Immunologi og Mikrobiologi (ISIM), Københavns Universitet, er 3 stillinger som laborant ledige til besættelse fra d. 02.01-2018. Der er tale om 2-årige stillinger. 
 
Arbejdsopgaver: 
Laboranten vil komme til at arbejde i et dedikeret team af forskere som arbejder med at udvikle nye kræftbehandlingsmuligheder. Arbejdsopgaverne vil primært omfatte cellulært laboratorie arbejde, proteinarbejde og dyreforsøg.  
 
Kvalifikationer/egenskaber: 
Uddannelse som laborant eller bioanalytiker med solid erfaring inden for cellekultur, dyreforsøg, håndtering af blodprøver, FACS analyse og proteinkemi. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og omhyggeligt inden for ovennævnte arbejdsområder. Du synes om at arbejde i et travlt, internationalt og omskifteligt forskningsmiljø og med ønsket om at bidrage til sygdomsbekæmpelse. 
 
Hvem er vi: 
Vi er en gruppe på 25 personer, ledet af professor Ali Salanti, under instituttets sektion for Translationel Mikrobiologi ved Københavns Universitet. Vores arbejde er baseret på vores opdagelse omkring et malariaprotein som har vist sig specifikt at binde til en bred vifte af kræfttyper. Ved at armere proteinet med et toxin håber vi på at kunne levere nye kræftbehandlingsmuligheder for patienter. Ligeledes arbejder vi på at bruge denne opdagelse til at diagnosticere kræft tidligt i forløbet. 
 
Vi tilbyder:  
En god og spændende arbejdsplads i konstant udvikling, et spændende job med mange forskellige udfordringer samt stor medindflydelse på tilrettelæggelse af egne arbejdsopgaver. Dagligdagen er præget af en uformel omgangstone og godt humør. Vi er netop flyttet ind i toppen af det nye Maersk tårn ved Panum Instituttet og tilbyder således helt nye laboratorier, moderne state of the art udstyr og Københavns bedste udsigt. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår: 
Ugentlig arbejdstid på 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for HK med indplacering i løngruppe 3. Endvidere er der mulighed for forhandling af tillæg iht. kvalifikationer. 
 
Spørgsmål: 
Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til prof. Ali Salanti, salanti@sund.ku.dk eller pr. telefon 28757676. 
 
Ansøgning: 
Ansøgning med oplysninger om uddannelse og tidligere ansættelser, herunder referencer og CV indsendes senest onsdag den 29.11.2017 kl. 23.59. Vi undersøger løbende indsendte ansøgninger og indkalder til samtale, så du opfordres til at indsende din ansøgning snarest.  
 
Københavns Universitet modtager kun elektroniske ansøgninger - læs på www.jobportal.ku.dk hvordan du sender en elektronisk ansøgning.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Kontaktperson:  
Prof. Ali Salanti, salanti@sund.ku.dk eller pr. telefon 28757676 
 
Hjemmeside: 
www.isim.ku.dk
 
Ansøgningsfrist:  
Onsdag d. 29.11.2017 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Mette Ørskov Agerbæk

Kontakt

Claire Charasse
E-mail: clch@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 29-11-2017
Ansættelsesdato: 02-01-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Immunologi og Mikrobiologi

Søg i stillinger