Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Laborantpraktikant, Sektion for Cellebiologi og Fysiologi, Biologisk Institut, Københavns Universitet

Sektion for Cellebiologi og Fysiologi, Biologisk Institut, Københavns Universitet søger en laborantpraktikant i perioden 1. februar 2018 til 31. januar 2019. Stillingen er en uddannelsesstilling med 37 timers ugentlig arbejdstid og der kan ikke påregnes ansættelse efter endt uddannelse.  
 
I laboratoriet for Genom forskning og Molekylær Biomedicin forsker vi primært i fedme og diabetes relaterede problemstillinger. Du vil komme til at arbejde på et projekt, der undersøger det komplekse samspil forskellige ernæringskilder har i udviklingen af et sundt immunforsvar og en velbalanceret metabolisk profil. I den forbindelse vil du blive tilknyttet en specifik forsker, samt en erfaren og kompetent laborant - den daglige vejleder - som vil oplære dig i laborantfagets håndværksmæssige færdigheder. En praktikplads i vores laboratorium giver anledning til en varieret oplæring i molekylær biologiske metoder, samt mulighed for at stifte bekendtskab med diverse musemodeller, der er forbundet med diæt induceret fedme. Vi er en rummelig gruppe der hylder mangfoldighed og værdsætter ihærdighed. Vi ser frem til at høre fra engagerede kandidater. 
 
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Mohammed-Samir Belmaâti: mbelamaati@bio.ku.dk.   
 
Kvalifikationer 
Der lægges særlig vægt på at du: 
  • har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen med godt resultat 
  • mestrer engelsk i skrift og tale på brugerniveau 
  • arbejder systematisk og selvstændigt 
  • har gode samarbejdsevner 
  • er udadvendt 
  • har faglig interesse 
Løn- og ansættelsesforhold 
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat). Basisløn for praktikanter udgør 14.325 kr. og voksenpraktikantløn (praktikanter som er fyldt 25 år ved ansættelsen) udgør 19.438,17 kr.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Ansøgning m.v. 
Ansøgning vedlagt CV, kopi af eksamensbeviser m.v. skal være instituttet i hænde senest den 3. december 2017. Ansøgning skal sendes via KUs Jobportal. Tryk på linket ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 03-12-2017
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Biologisk Institut

Søg i stillinger