Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

STUDERENDE TIL DATABEHANDLING

Vi søger en dygtig og grundig studerende til at hjælpe os med at søge data til forskning i urbanøkonomi og mikroøkonometri ved Økonomisk Institut på Københavns Universitet.  
 
Forskningsområde 
Forskningsprojekterne anvender avanceret mikroøkonometri og mikroøkonomi samt registerdata til at undersøge spørgsmål i relation til lokalisering af husstande og virksomheder. Specielt udvikles og anvendes dynamiske diskrete valgmodeller.  
 
Arbejdsopgaver 
Opgaverne involverer hovedsaligt databehandling af registerdata fra Danmarks Statistik i SAS og STATA. Hertil kommer mindre, forefaldende opgaver i forbindelse med forskningsassistance. Arbejdet foregår i et samarbejde med forskere og ph.d.-studerende i et internationalt team.  
 
Forudsætninger 
  • Det er en fordel at du er stud.polit.  
  • Erfaring med anvendelse af SAS og Stata er en fordel 
  • Gode karakterer 
  • Positiv indstilling til dataarbejde, kvantitative/økonometriske problemstillinger og mikroøkonomisk teori 
  • Interesse for anvendt økonometri og mikroøkonomi 
  • Gode engelskkundskaber 
En forudsætning for ansættelse er, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution. 
 
Arbejdstid og løn 
Arbejdstiden er fleksibel, men forventes i gennemsnit at ligge på ca. 10-15 timer om ugen. 
 
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Minimumstimelønnen er kr. 119,32. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.  
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Ansøgning og yderligere oplysninger 
Ansøgning indeholdende CV, karakterudskrift og kontaktoplysninger sendes elektronisk via  KU´s jobportal (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). 
 
Ansøgningsfristen er senest d. 1. december 2017. 
 
Stillingen kan tiltrædes d. 15. december 2017. Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte professor Mogens Fosgerau (mogens.fosgerau@econ.ku.dk) eller lektor Bertel Schjerning (bertel.schjerning@econ.ku.dk). 
 
Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i en fil (pdf eller Word). 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Mogens Fosgerau

Info

Ansøgningsfrist: 01-12-2017
Ansættelsesdato: 15-12-2017
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Økonomisk Institut

Søg i stillinger