Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Naturmedicinsk Museum søges 1-2 nye studenterkustoder

Naturmedicinsk Museum søges 1-2 nye studenterkustoder
 
Om Naturmedicinsk Museum  
Naturmedicinsk Museum (nmm.ku.dk) på det Sundhedsvidenskabelig Fakultet, Københavns Universitet, er et universitetsmuseum. På Jagtvej 160, 3 sal, udstilles mere end 600 lægeplanter og -dyr fra hele verden, hvoraf mange har givet forlæg for moderne lægemidler. Hovedmålsætningen er, på et videnskabeligt fundament, at udbrede kendskabet til planters betydnings for udviklingen af lægemidler, før og nu.  
 
Arbejdsopgaver  
Som studenterkustode indgår man i et team med museumskurator, en "overkustode" og andre studenterkustoder. Der vil være en introduktion/oplæring til jobbet, som primært består af at holde museet åbent for offentligheden torsdage mellem 13-17, og vise rundt i samlingen.  Desuden at bistå ved særlige arrangementer, som kulturnat mv.   
 
Når man har fået lidt erfaring afholder studenterkustoderne også rundvisninger for større grupper (gymnasieklasser, o.lign.).   
 
Dine kompetencer  
Vi ser gerne at ansøgere har haft Farmakognosi-Naturstofkemi kurset, og derudover har interesse for området og brænder for formidling. 
 
Du skal være opmærksom på, at din ansættelse vil ophøre uden yderligere varsel ved ophør af din indskrivning som studerende. 
 
Ansættelsesforhold  
Ansættelsesdato er hurtigst muligt.  
 
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet, Studenterundervisernes Landsforbund og Foreningen af Danske Lægestuderende.   
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.  
Yderligere oplysninger  
Spørgsmål til stillingen kan rettes til museumskurator Jens Soelberg på mail jso@sund.ku.dk.   
Du kan læse mere om instituttet her: http://ilf.ku.dk.  
 
Ansøgning mv.   
Kan du se dig selv være vores nye studenterkustode, så send ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse elektronisk via nedenstående link 'Søg stillingen'.   
 
Din ansøgning skal være os i hænde senest mandag den 4. december 2017.   
 
Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.   
 
Københavns Universitet præger aktivt sin samtid gennem fremragende forskning, uddannelse og samarbejde.   
KU hører til de højest rangerende universiteter i Europa og er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. I dag omfatter KU 39.000 studerende og 10.000 ansatte tilknyttet seks fakulteter: humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi.    
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Jens Soelberg
E-mail: jso@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 04-12-2017
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Naturmedicinsk Museum

Søg i stillinger