Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

3 laborantpraktikanter søges til Institut for Immunologi og Mikrobiologi, Københavns Universitet

Instituttet kan tilbyde 3 praktikpladser fra d. 1. februar 2018 til kandidater, der har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. Praktikpladsen er af et års varighed. 
 
Instituttet hører til under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og udfører forskning baseret på eksperimenter, observationer, feltarbejde og teoriudvikling inden for immunologi og mikrobiologi. 
 
Praktikplads 1 og 2 : vil være i forskningsgruppen ”VAR2CSA vaccine” teamet ved Center for Medicinsk Parasitologi. 
Vi søger to laborantpraktikanter som kan indgå i vores gruppe. Vores arbejde er fokuseret omkring at udvikle vacciner og andre produkter, som på kort sigt kan testes i mennesker i kliniske afprøvninger. Vi arbejder både med vacciner, som vi håber på kan beskytte gravide kvinder i Afrika mod malaria og HPV virus infektion, såvel som vacciner der skal beskytte mod forskellige former for kræft. Fornyligt opdagede vi, at et malariaprotein (VAR2CSA) kan bruges til at bekæmpe kræft, og en stor del af teamet er fokuseret på at udnytte dette til nye kræftbehandlings-metoder såvel som nye måde at diagnosticere kræft på. I den forbindelse vil man komme til at arbejde med de nyeste metoder indenfor medicinudvikling. Metodemæssigt vil man komme vidt omkring og både arbejde med proteiner, DNA, dyreforsøg og cellearbejde. Indenfor VAR2CSA gruppen gør vi brug af en lang række avanceret udstyr som man også vil komme til at prøve kræfter med. Vores institut er placeret i toppen af det nye Maersk tårn og tilbyder et attraktivt arbejde og social miljø. 
 
Praktikplads 3 : ”Discovery” teamet ved Center for Medicinsk Parasitologi, Københavns Universitet. 
Vi søger en laborantpraktikant som kan indgå i vores gruppe, hvor vi arbejder på udviklingen af en vaccine der kan beskytte børn i Afrika mod Malaria. Laborantpraktikanten vil få del i ansvaret med at producere rekombinante proteiner, der bruges i vores forskning i udvikling af immunitet og sygdom i malaria, og som anvendes i vores forsøg på at udvikle en vaccine, der kan efterligne den naturligt erhvervede immunitet mod malaria. Metodemæssigt vil man komme vidt omkring og både arbejde med DNA, proteiner, antistoffer, dyreforsøg og cellearbejde. Indenfor Discovery-gruppen har vi adgang til en lang række avanceret udstyr som man også vil komme til at prøve kræfter med. Gruppen har 10 medlemmer inkl. studerende, og samarbejder med forskere i Afrika, Europa og USA.
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat). 
 
Kandidater som er fyldt 25 år ved ansættelsens start vil blive lønindplaceret som voksenelev.
 
Ansøgning m.v.  
Ansøgningen skal indeholde en kopi af førsteårskarakteren og evt. tidligere eksamenspapirer. 
Der vil blive ført ansættelsessamtaler med udvalgte ansøgere i uge 50. Herefter vil alle ansøgere på besked. 
  
Send din ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse via jobportalen (tryk på linket ”Søg stillingen” nederst i opslaget). Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 1. december 2017.   
 
Spørgsmål  
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Lise Lotte Nielsen tlf. 28889235 eller mail llbn@sund.ku.dk.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Lotte Nielsen
E-mail: llbn@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 01-12-2017
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Blegdamsvej 3B, 2200 København N

Søg i stillinger