Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

2 stillinger som bachelorfuldmægtige ved Center for Sund Aldring og Institut for Neurovidenskab

2 stillinger som bachelorfuldmægtige ved Center for Sund Aldring og Institut for Neurovidenskab, Københavns Universitet samt Rigshospitalet - Glostrup med tjenestested ved Neurofysiologisk klinik, Rigshospitalet – Glostrup

 

2 stillinger som bachelorfuldmægtige, på 4 timer ugentligt, er ledige ved Center for Sund Aldring (CESA), med tilknytning til og ansættelse ved Institut for Neurovidenskab og Neurofysiologisk klinik, Rigshospitalet - Glostrup. Arbejdsstedet er Rigshospitalet - Glostrup med start 1. december 2017 eller 1. januar 2018. Stillingen er tidsbegrænset og udløber efter 12 måneder. Stillingen indebærer testning af kognitive funktioner i CESA-projektet.

Center for Sund Aldring (CESA)

CESA er et af Københavns Universitets forskningscentre med fokus på, hvordan flere mennesker kan få et sundt liv og en sund alderdom. Forskningscenteret er tværfagligt og er etableret på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND).

Centret omfatter flere forskningstemaer og en række tværgående aktiviteter.

Yderligere information: http://sundaldring.ku.dk/

Stillingsbeskrivelse

Som studentermedhjælper ved Center for Sund Aldring bliver dine primære opgaver at administrere neuropsykologiske tests, en intelligenstest samt besvarelse af spørgeskemaer. Derudover vil dine arbejdsopgaver bestå i at afholde informationssamtale med forsøgspersonerne, følge dem til blodprøvetagning samt indtastning af forskningsresultater.

Kvalifikationskrav

Det er en fordel, hvis du har relevant erfaring inden for neuropsykologisk testning samt erfaring med forskningsadministrative opgaver. Ved bedømmelsen lægges der vægt på dokumenterede kvalifikationer på følgende områder:

  • er påbegyndt kandidatuddannelsen – gerne inden for psykologi

  • Relevant faglig baggrund

  • Erfaring med neuropsykologisk testning

  • Danske såvel som engelske sprogkundskaber

  • Overblik og engagement

  • Ordenssans og empati

Det forudsættes, at ansøgere til denne stilling har kvalifikationer svarende til Bachelor-niveau.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Lene Rask på tlf. 38634009, eller per mail lene.rask.01@regionh.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker som bachelor fuldmægtig iht. overenskomsten med Finansministeriet AC om akademikere i staten. Der er ved ansættelsen mulighed for individuel forhandling om løntillæg.

Ansøgning

Ansøgningen skal indeholde:

  • CV
  • Evt. publikationsliste.
  • Eksamensbevis med komplet karakterudskrift for minimum bacheloruddannelse samt evt. beståede kandidatfag.

Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

Du søger stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” nederst på siden. Ansøgningsfristen er 28. november, 2017.

 

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle til at søge stillingen uanset personlig baggrund.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

 

 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Lene Rask

Info

Ansøgningsfrist: 28-11-2017
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Neurovidenskab

Søg i stillinger