Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

BotaniskHave søger faglært gartner til frilandsteamet

Statens Naturhistoriske museum 
 
Botanisk Havesfrilandsteam ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE),Københavns Universitet søger en fagudlært gartner med start 1. marts 2018. 
 
Botanisk Have er en del af Statens Naturhistoriske Museum på KøbenhavnsUniversitet. Se mere på www.snm.ku.dk.  
Statens Naturhistoriske Museum under Københavns Universitet omfatter Botanisk Have, Zoologisk Museum og Geologisk Museum. Botanisk Haves grundlæggende opgave er at dyrke en righoldig plantesamling til brug for forskning, undervisning og formidling af botanisk viden. Botanisk Have er en spændende og forskelligartet arbejdsplads med 14 fastansatte gartnere og 1-3 elever. 
 
Vi kan tilbyde dig:  
En fast stilling på en spændende arbejdsplads der er i en rivende udvikling. Du vil indgå i et team på 8 gartnere der er specialister på hvert deres område, bl.a. alpine planter, stauder, surbund,dansk flora, træer, buske og klatreplanter. 
Kollegaer med flere års erfaring som gartner i Botanisk Have og et team der samarbejder og løser opgaver i fællesskab og selvstændigt. 
 
Vi kan bruge dig hvis:
Du er udlært som grøn anlægsgartner eller produktionsgartner, gerne med erfaring fra lignende arbejdspladser. Du har en særlig interesse for botanik, eller på anden måde er plantenørd og er klar til at sætte dig grundigt ind i dyrkningsbetingelserne for den plantesamling du skal passe. Du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst, men er samtidig en dygtig teamplayer. 
Du kan godt lide at være ude hele året.Det er en fordel hvis du har interesse i topkapning og træpleje, eller en passion for danske planter. 
 
Din arbejdsdag i haven indeholder bl.a.:
Dagligt ansvar for etfast område i Botanisk Have. Deltagelse i weekendvagt ordning ca. hver 6 weekend. 
Vedligeholdelse og pasning af vores plantesamlinger, herunder bl.a. beskæringog ukrudtsbekæmpelse. 
Almindelig ren- og vedligeholdelse af havens områder – herunder glatførebekæmpelse i vinterperioden.
Gartnerarbejdet er fysisk hårdt og der kan forekomme tunge løft. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellemFinansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område(OAO-S) og organisationsaftalen for 3F.  
Arbejdstiden er 37 timer om ugen og ligger mandag til fredag mellem 7.00-14.30. 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alleuanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
 
Ansøgning 
Din ansøgning, CV, samt kopi af eksamenspapirer sendes via link i ”Send ansøgning” nederst i opslaget. Se på http://jobportal.ku.dk/administrative-og-forskningsunderstoettende-stillinger/elever-og-praktikanter/ 

Ansøgningsfrist er d. 28. januar 2018.  
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Drift – og Teamleder Tonni Eilersen på teilersen@snm.ku.dk  
 
Københavns Universitet præger aktivt sin samtid gennem fremragende forskning,uddannelse og samarbejde.
KU hører til de højest rangerende universiteter i Europa og er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. I dag omfatter KU 37.000 studerende og 9.000 ansatte tilknyttet seks fakulteter: humaniora, jura,natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi.www.ku.dk 
 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 28-01-2018
Ansættelsesdato: 01-03-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Statens Natur Historiske Museum

Søg i stillinger